Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Renata Langmannová / foto: Korzo

Nevíte, co s vlasy? Učešte je na pěšinku

Tentokrát se zaměříme na účesy našich celebrit. Pět na první pohled rozdílných dam má jedno společné: vlasy učesaly na pěšinku. My se podrobně podíváme, jestli se jim účes povedl, a zda jim sluší.

Helena Zeťová
Hodnocení: 95 %

Zpěvačka a nově také členka poroty soutěže Superstar radikálně změnila image. Své léta do platinova odbarvované vlasy ztmavila hnědou barvou, kterou jí kadeřník ztlumil světlejšími pramínky. Vlasy si také nechává zahustit umělými prameny.

Řídké vlasy zdědila po mamince, která ale bohužel zvolila jinou taktiku a „pomáhá“ si napletenými rasta copánky. Ty jsou přípustné, jen pokud ve vašich žilách koluje africká krev či jste podlehla mámení pohledného mladíka na pláži a nechala jste si copánky naplést na dovolené.

Helena má velmi zajímavé rysy, které je škoda zakrývat patkou či ofinkou. Účes s pěšinkou lehce na levé straně je přesně to pravé pro ženu jejího typu.

magazin.cz

Monika Bagárová
Hodnocení: 100 %

Monika má kulatý obličej, kterému rozdělení pěšinkou přesně uprostřed nesluší. Vyniklo by tak zakulacení tváří a dotyčná by vypadala silnější. Krátká pěšinka mírně na straně, kdy jsou rozdělené prameny hladce sčesány pod zbytek vlasů, Monice sluší. Ona je přesně ten typ, kterému svědčí spíše asymetrie.

Musíme pochválit i bezchybný make-up. Nahé líčení, kdy jsou hnědé oči krásného tvaru zvýrazněné jen umělými řasy, vypadá v podání Moniky úžasně. Zpěvačka zdánlivě působí, že je nenalíčená a přitom má na obličeji make-up zafixovaný pudrem, zdravíčka, lesk na rtech a již zmiňované nalepovací řasy. Krásný obličej moc barev nepotřebuje…

magazin.cz

Pavla Vitázková
Hodnocení: 30 %

Hvězda primáckého seriálu Cesty domů asi zkouší, co pohled diváka unese. Zřejmě se stále ještě hledá, jelikož ji jen těžko uvidíte dvakrát se stejným účesem.

Tady si vlasy zvlnila a rozdělila pěšinkou, což se jí bohužel moc nepovedlo. Sestřihaný účes s dlouhou patkou totiž nevypadá zkrácený zvlněním vůbec hezky. Snaha evidentně byla, ale výsledek nestojí za moc. No, uznejte sami!

magazin.cz

Renata Langmannová
Hodnocení: 95 %

Renata si neustále hraje s barvou vlasů. Už měla na hlavě oříškovou – ta neladila s její pletí, zrzavou – v té byla sexy, platinovou – působila uměle. Teď její hlavu zdobí přirozeně působící barva, které bylo dosaženo spoustou jemných melírků. Super! Ledabylá pěšinka v účesu, který vypadá jakoby neupraveně, je třešinkou na dortu. Renatě zkrátka sluší!

magazin.cz

Agáta Hanychová
Hodnocení: 80 %

Nastávající maminka jakoby chtěla působit usedle, že by se snažila o mateřský vzhled? Agátiným pravidelným rysům sluší snad vše – pěšinka a dolů stažené vlasy jí seknou. Nelíbí se nám jen tmavá barva, která v jejím případě vypadá moc tvrdě.

Výrazné náročné líčení se pomalu stává její poznávací značkou. Ví vůbec někdo, jak Hanychová vypadá nenalíčená?

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 15