Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Coca-Cola v módě

Vliv tohoto sladkého nápoje stále sílí. Dokonce se z něj stal módní hit.

Mlsný jazýček s příchutí coly
Coca-Cola je na světě už pěkně dlouho. A jak je vidět, její popularita neslábne, ba naopak. Aby však předčila svou konkurentku Pepsi, musí si u žíznivců povážlivě šplhnout. Tak například v brazilských velkoměstech Rio de Janeiro, Sao Paulo, Porto Alegre či Salvador se rozběhla reklamní kampaň na Coca-Colu, která zájemcům nabízela piercing zdarma. Ale byl v tom háček: Šlo výhradně o piercing do jazyka nebo do obočí. Místo vámi vybrané náušnice jste si tam museli nechat dát ozdobu s logem nové Coca-Coly Zero. Kdyby něco takového bylo v Čechách, šli byste do toho?


Chodící reklama na drink
Návrhářská dvojice Dolce&Gabbana má Coca-Colu bezesporu ráda, a tak ji zakomponovala i do své tvorby – jejich retro kolekce pro podzim a zimu 2011 se jmenuje Nostalgic Line a je velmi ovlivněná logem tohoto oblíbeného nápoje. Svetry, mikiny či trika říkají jediné „Drink Coca-Cola“. Takže na zdraví!


Mobil jako plechovka Coca-Coly
Coca-Cola a technika? Věřte nevěřte, jde to dohromady. Designér mobilních telefonů Daizi Zheng, který pracuje pro značku Nokia, se rozhodl vytvořit telefon podobný plechovce coly. Zatím jde však jen o koncept, který se bude ještě zdokonalovat. Telefon je to ale docela pěkný, že?

magazin.cz

Plná hlava coly
Jaro je tu coby dup. Takže je na místě uvažovat o nějaké čapce z lehčího materiálu, která vám před dubnovými větry ochrání mozkovnu. Na internetu je spousta webových obchůdků, které nabízejí módní doplňky inspirované Coca-Colou. Skvělé kšiltovky najdete třeba tady. Ceny se pohybují od 20 dolarů (asi 350 Kč).


Dejte triku druhou šanci!
Při představě trička s logem coly se každému vybaví červený top s bílým logem. Tvůrci triček inspirovaných tímto nápojem mají ale naštěstí větší fantazii. Pěkná trička z recyklovaných obalů od tohoto sladkého nápoje najdete zde. Jejich cena začíná na 16 dolarech (asi 280 Kč).


Náušnice ze sklenice
Náušnic s motivem Coca-Coly je mnoho, ovšem ne všechny jsou vkusné. Tento šperk, vyrobený ze sklenice od Coca-Coly, tedy patří mezi světlé výjimky. Seženete jej zde za 43 dolarů (asi 750 Kč). Ale existuje i levnější varianta, kterou si osvojil chlapík s poněkud roztáhlým boltcem – ten si do ucha implantoval prázdnou plechovku Coca-Coly.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 28