Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Taťána Vilhelmová / foto: Korzo

Vilhelmová – ukradla nám Dyka!

Herečka Taťána Vilhelmová se po Praze prochází za ruku s milencem...

Už pár dní hýbe českým bulvárem další pikantní kauza. Herečka Taťána Vilhelmová – vdaná paní a také matka dvou dětí – se po Praze prochází za ruku s milencem. A ne jen tak ledajakým. Mužem, kvůli kterému zřejmě opustila manžela, je dívčí idol Vojta Dyk!

Neexistuje snad méně pravděpodobný pár v českém šoubyznysu. I když na druhou stranu… Vilhelmová a Dyk spolu hrají divadelní představení, tudíž spolu také tráví spoustu času. Oba také patří do partičky herců a známých tváří, které spolu často paří. No a tak zřejmě slovo dalo slovo a oba teď už několik měsíců tvoří pár.

Dyk se zachoval galantně – podle všeho se nejdříve rozešel se svou dlouholetou přítelkyní Markétou a až poté se střemhlav vrhl do vztahu s Vilhelmovou. Ta to má krapet komplikovanější. Je už několik let vdaná a s manželem mají dva syny Františka a Cyrila. Otázkou je, jestli je Dyk natolik silná osobnost, aby zvládl být rozvádějící se herečce oporou a ještě dokázal být jejím synům přinejmenším hodným strejdou.

V internetových diskuzích se pod články na téma „Vilhelmová a Dyk jsou milenci“ často objevuje názor, jak si tak pohledný mladý muž mohl něco začít s ne moc hezkou herečkou, která je navíc o sedm let starší. Inu, posuďte sami, jestli je Vilhelmová pro Dyka dost krásná…

Předávání Českých lvů
90 %

Na předávání filmových cen si Taťána vzala krásnou velkou večerní. Dlužno dodat, že bohužel patřila k menšině, která Lvi bere ve vší vážnosti a podle toho se i obleče. Asymetricky řešené smetanové šaty slušely její drobné postavě. S modelem vyladila i asymetrický účes a to se také počítá.

magazin.cz


Premiéra filmu Kajínek
95 %

Outfit na premiéru filmu, kde má Vilhelmová hlavní ženskou roli, se jí moc povedl. Krásná hra s barvami měla úspěch, zelené šaty se stříbrnou nitkou doplnila červenou rtěnkou a výsledek byl bombastický. Působivě vypadaly i černé oční linky a dlouhé řetízkové náušnice.

magazin.cz


MFF Karlovy Vary
85 %

Růžové saténové šatičky z Táni vykouzlily téměř náctiletou slečnu! Krásně řešený model, který ač sahal ke krku, díky jemnému prostřihu nechal vyniknout i hereččiny vnady. Náušnice a lak na nehtech barevně s outfitem ladí.

magazin.cz


Křest knihy Velcí herci malým dětem
60 %

Když Táťána nemá náladu, a nebo se jí prostě nechce být za dámu, je téměř k nepoznání. Její civilní modely ale nepostrádají cit pro módu a je na nich vidět, že si herečka s hadříky ráda hraje. Oranžová barva brunetkám sluší. Škoda absence make-upu, s ním by byl výraz přece jen výraznější.

magazin.cz


Natáčení 3D pohádky V peřinách
70 %
Vilhelmová je pověstná tím, že zahraje téměř vše. Na roli v netradiční pohádce prý okamžitě kývla a své úlohy se zhostila s grácií sobě vlastní. Drobné kudrlinky zjemňují její ostřejší rysy, klobouk jí sluší.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 5