Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kate Middleton / foto: WENN.com

Průhledné šaty Kate Middleton se prodaly za 78 000 liber

Anonymní sběratel zaplatil 2,2 milionu Kč za šaty, které na sobě měla Kate Middleton.

Jde o pletené šaty z černé krajky, které Kate předváděla na dobročinné módní přehlídce, když ještě studovala v St. Andrews. Dnes jsou sice cenné, ale původně stály jen 30 liber (cca 840 Kč)!

magazin.cz
Organizátoři dobročinné aukce očekávali, že by se šaty mohly prodat za 10 000 liber. Ohromný zájem veřejnosti je ale překvapil. Nakonec je koupil mladý muž, který reportérům listu Telegraph sdělil jen to, že je koupil pro jistého „Nicka z New Jersey“.

Šaty prodávala Charlotte Toddová (31), která je navrhla v rámci studia designu na University of West of England.

„Ty šaty jsem si prostě nechávala. Od té doby, co je na sobě měla Kate, je nikdo nenosil. Ležely zmačkané v šatně mých rodičů pod spoustou různých věcí. Teď jsem si ale uvědomila, že o ně lidé budou mít zájem, tak jsem se jich radši zbavila. Byla to prostě šťastná náhoda, že si je ze všech dívek, které se přehlídky účastnily, oblékla zrovna Kate. Já je ani nevidím jako šaty. Je to jen kus látky,“ dodala Charlotte.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 11