Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Letos buďte černobílé!

Černobílé kombinace se v módě zřejmě nikdy neomrzí, jde totiž o nadčasovou klasiku, která sluší téměř všem a hodí se na skoro každou událost.

Najít tu správnou černou barvu tak, aby ladila se zbytkem oblečení, dá někdy pořádně zabrat. Jistě jste si všimli, že ne každá černá je „stejně černá“. Černá barva má prý totiž na čtyřicet odstínů. Ani letos z našich šatníků kombinace těchto dvou barev nezmizí. Vybírejte ale poctivě, černá musí být černočerná, taková ta, co „hází efekt“ až do modra. Bílá by zase měla být sněhově bílá, zapomeňte na smetanovou či našedlou bílou.

Dva hity v jednom
Pokud se poohlídnete po podobném sáčku, zabijete hned dvě mouchy jednou ranou. Nejen, že budete mít kousek v trendy barevné kombinaci, ale ozdobí vás i vzor, který letí. Proužky a pruhy jsou totiž opět v kurzu. Jen vybírejte opatrně, korpulentnějším budou slušet silnější pruhy a mohou být i vodorovné. Subtilní postavy se nemusí bát drobných proužků v jakémkoliv směru.

magazin.cz

Romantika na druhou
Zasněným duším udělá radost bílá tunika zdobená aplikací v černé barvě. Takovýto kousek noste s úzkými nohavicemi nebo legínami a na nohy obujte pokud možno boty bez podpatků, například gladiátorky či kristusky.

magazin.cz

magazin.cz
Overal pro štíhlé žirafy
Overaly nosily už naše maminky a babičky, byly hitem v sedmdesátých a osmdesátých letech. Jde o praktické oblečení, které ale bohužel nesluší všem. Pokud vlastníte větší zadek či máte přes břicho více než přes prsa, zapomeňte, že vám to v overalu bude slušet. K tomuto krásnému kousku z lesklého materiálu a la satén by se v rámci černobílé klasiky hodilo bílé sáčko či svetřík v délce maximálně do pasu. Doplňky – boty a tašku – zvolte klidně ve stříbrné barvě.

Šaty, nebo sukně?
Takzvané malé černé by si měly najít cestu do každého šatníku. Jde o jeden z kousků oblečení či doplňků, které tvoří takzvaný základ, který by neměl chybět v žádné skříni. Univerzální černé šaty oblečete na party, rande, pohřeb a nebo třeba na pohovor. Jejich vzhled obměníte jen výběrem vhodných doplňků. Jestliže budete chtít kombinovat s bílou, tak zkuste třeba bílý pléd či bílé páskové střevíce. Pozor jen na případnou barvu punčoch, nikdy nekombinujte černé punčochy a bílé boty, to spíše sáhněte po tělových silonkách.
Bílá sukně áčkového střihu sluší téměř každé postavě. Její střih zakryje velký zadek, plná stehna či to, že naopak žádný zadek nemáte. Sportovní kombinace s neprůhlednými černými punčochami a teniskami je na místě. Dobře bude vypadat i černý tenký svetřík na tělo či tílko doplněné sáčkem.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2