Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

sexy líčení na večírek

Razíte na párty a nechcete být k přehlédnutí? Zvolte si sexy makeup.

Mmmm, to je ale pusa!
Když na večírku řeknete slovo – všichni si ho budou pamatovat. Jak to? Za tímto kouzlem se skrývá sexy makeup, ve kterém hrají prim výrazně nalíčené rty. Pokud ho chcete zkusit, pořiďte si kvalitní rtěnku v sytém odstínu. Letošní léto se nosí oranžová, fuchsiová nebo červená. Ještě však, než začnete s líčením pusy, věnujte pozornost základní úpravě pleti. Problematická místa, jako jsou různé skvrnky, vřídky či kruhy pod očima, přetřete korektorem a následně pleť sjednoťte tekutým make-upem. Oční víčka orámujte bílou tužkou (dobrá je například od značky Bourjois), vaše oči tak získají na objemu. Řasy „protáhněte“ od kořínků po konečky hnědou řasenkou. Tváře osvěžte trochou tvářenky (její odstín závisí na volbě rtěnky – může být růžová, oranžová) a na závěr naličte rty vybranou rtěnkou.

magazin.cz

Univerzální sexy look
Máte světlejší pleť? Pak určitě vyzkoušejte tento styl. Nejdříve sjednoťte tvář matným makeupem. Oční víčka ozdobte základními béžovými stíny. Pokud chcete, aby váš vzhled vypadal více party, naneste na nalíčená víčka tenkou vrstvu růžového stínu se třpytkami. Řasy zvýrazněte černou řasenkou. Na závěr naličte tváře růžovou tvářenkou a na rty použijte růžový lesk. Výhodou tohoto nalíčení je jeho univerzálnost. Můžete ho v základní formě nosit do práce, školy, nebo na schůzku. Pokud půjdete na večírek, stačí jen jen přidat třpytivé stíny a můžete jít! Náš tip: Jestli hledáte oční stíny, které vydrží dlouho, aniž by se rozmazávaly nebo drolily, vsaďte na značku Dior. Jsou sice drahé, nicméně investice se vyplatí.

magazin.cz

Uhrančivá femme fatale
Jste sama a máte v úmyslu si na večírku „ulovit“ novou lásku? Vytvořte si uhrančivý makeup. Základem tohoto vzhledu je kouřové líčení, které dokáže i z nevýrazných očí udělat „vysílače žhavých pohledů“. Takže, jak na to? Obkružte oči hnědými očními linkami, které však obsahují trochu zlatých třpytek. Pak těsně nad narýsovanou linku poprašte oči hnědozlatými stíny a štětečkem je rozmažte tak, aby se vytvořil vzhled kouřového líčení. Řasy „vyčešte“ prodlužující černou nebo hnědou řasenkou. Na tváře naneste trochu růžové tvářenky a rty zvýrazněte čirým nebo béžovým leskem. Pak už stačí vysílat  správné pohledy a vibrace. Vsaďte se, že se najde někdo, kdo vám neodolá!

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 6