Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Utahování opasků je tady!

Nebojte se, nebudeme vás strašit vládními škrty, krizí, reformami, šetřením, hladem a dalšími hrůzami. My si v poklidu probereme nové trendy v páscích a opascích, které by měly být jakousi pomyslnou třešinkou každého outfitu.

Váhové výkyvy zná snad každá druhá žena. Jednou je potřeba zajíst splín nebo sníst všechny vánoční dobroty a nějaké to kilčo je nahoře, jindy se zase podaří zhubnout pár kilo a je hej. Abyste si s každým shozeným kilogramem nemusely kupovat nové kalhoty, pořiďte si trendy pásek, který zajistí, že oblečení vám bude sedět tak, jak má.

Pásek nemusíte schovávat pod oblečením. V módě jsou dlouhé huňaté svetry nebo kožešinové vesty bez zapínání, proto vám určitě přijde vhod širší pásek, kterým oblečení přepásáte a vykouzlíte tak ženskou postavu ve tvaru přesýpacích hodin.


Už také neplatí, že by barva pásku měla ladit s barvou bot či kabelky. Můžete zvolit třeba kabelku a boty ve stejné barvě a k nim odlišně zbarvený pásek, který s nimi vytvoří zajímavý kontrast. Zkuste také pásky, které jsou ušité z několika materiálů, takové kousky jsou praktické a budou se hodit k různým stylům oblékání.


K elegantnímu oblečení ve stylu dokonalá lady musíte mít pásek z lesklého materiálu, ten vypadá luxusně a sexy. Oblečte si lehký svetřík na tělo, který přepásáte tenčím páskem, k tomu úzkou sukni v délce ke kolenům, boty na podpatku a jste rázem za hvězdu.


Nebo si můžete top ozdobit páskem s mašlemi, které jsou stále in a působí velmi žensky. Takové pásky vypadají dobře s topy na tělo i s volnými střihy, kterým dodají tvar.


Velkým hitem jsou splétané pásky, které jsou nejen hezké, ale některé i praktické tím, že je můžete zapnout prakticky kdekoliv a nemusíte se zdržovat s hledáním vhodné dírky.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!