Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Co teď frčí – puntíky!

Hitem letošního podzimu jsou tečky a to ve všech velikostech. Pořiďte si jakýkoliv puntíkovaný svršek nebo doplněk a budete in!

Puntík hraje první housle
Puntík je nesmrtelný, stejně jako proužek nebo květovaný motiv. Ovšem, tento podzim je puntík vede! Dokazují to přehlídky návrhářských es – Stelly McCartney, Marce Jacobse nebo Diany von Furstenberg. Puntíky si může dopřát každý – jak hubeňour, tak i ten, který má pár kilo navíc. Ale pozor: I puntíky vyžadují správnou kombinaci. Jak je tedy nosit?

magazin.cz

magazin.cz
Jedna věc stačí, drahoušku...
Nejjednodušším způsobem, jak zapojit puntíky do hry je, pořídit si jedinou výraznou puntíkatou věc (může jít o kabát, džíny, tričko nebo doplněk jako třeba šátek, náramek, kabelku či čelenku) a zkombinovat ji s jednobarevným oblečením jednoduchého střihu.

Puntíkovaný guláš
Pokud chcete pořádný odvaz, smíchejte vzory, které najdete ve skříni. K puntíkům přidejte nějaký svršek s květovaným, pruhovaným či zvířecím potiskem. Zkusit můžete další módní výstřelek, který si oblíbila obzvláště návrhářka Stella McCartney: puntíky v kombinaci s nějakou výraznou barvou – třeba puntíkovanou halenkou a zářivou sukni.


Noste sexy průsvitné látky s puntíky
Chcete být sexy? Zkuste oblečení, kde bude část z průsvitné puntíkované látky. Ta váš zimní outfit zlehčí a dodá mu šmrnc.


Smíchejte moderní a retro kousky
Puntíky slavily úspěch v 50. letech, ale i později, takže v dobře zásobeném sekáči určitě nějaký ten puntíkovaný svršek najdete. Retro úlovek zkombinujte s moderním kouskem – třeba topem asymetrického střihu. Váš retro vzhled umocní rudá rtěnka ve stylu 50. let.


Najděte si své puntíky
A je to tady – i puntíky mají svá pravidla. Drobným ženám sluší drobné tečky. Plnoštíhlé krásky zase budou dobře vypadat s velkými puntíky.

magazin.cz

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!