Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Ukradněte tátovi sako a budete in!

Chcete být trendy? Prohrábněte tátovu skříň!

novým trendem, který se k nám pomalu ale jistě dostává z Paříže, je pánské sako na dámském těle. A pokud vám sako nebude sedět, nevadí, jednoduše si ohnete nebo vyhrnete rukávy a je hotovo. Samozřejmě si nemusíte zoufat, pokud táta nebo starší brácha saka nenosí, zkuste se mrknout po obchodech, jistě se najdou i u nás takové, kde rovně střižená saka s ramenními vycpávkami ve stylu osmdesátých let budou mít. A když ne tam, tak v sekáčích určitě parádní kousky seženete.

A s čím sako kombinovat?
Sako ze silnějšího a tím pádem i teplého materiálu můžete nosit jako svrchník i teď v chladném podzimním počasí. Vzhledem k rovnému střihu saka, který nekopíruje křivky, je vhodné zvolit subtilní spodek kvůli vyvážení celého vzhledu. V tomto případě si mladá Pařížanka navlékla černé legíny, obula kotníčkové boty (všimněte si, že jsou hnědé, ne černé) a vše korunovala sáčkem ve velbloudí barvě a nezapomněla ani na objemný šátek.

magazin.cz

Tato mladá dáma saku jednoduše ohrnula rukávy, aby jí lépe sedělo. Kontrast objemnosti saka a štíhlých nohou vykouzlil dráždivou sexy kombinaci. Pomyslnou třešinkou na dortu jsou střevíce v barvě saka. Pak už stačí vzít do ruky kabelu ve stylu pánské aktovky, velké sluneční brýle na nos a prvotřídní outfit je na světě.

magazin.cz

Zřejmě nic tak nevykouzlí dramatický vzhled jako černá barva od hlavy až k patě. Tato černovláska je toho důkazem. K černému oblekovému saku, kterému vykasala rukávy, si obula kotníčkové boty na vysokém podpatku. Dala tak vyniknout svým perfektně tvarovaným nohám. Pak už stačí si drobnosti sbalit do černé kabelky a na ústa použít červenou rtěnku.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1