Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Udělejte si dobře v červené!

Venku je šedivo a pochmurno, bělostný sníh je v nedohlednu. Když ráno vstanete, je tma, odpoledne jsou krátká a je zase brzy tma, sluneční záře nám zkrátka náladu nezlepší… Nic moc pozitivní období, které by zasloužilo rozsvítit.

Zkuste to třeba oblečením v krásných barvách. Aktuálním hitem je červená ve všech svých odstínech. Od malinové, přes jahodovou až po vínovou. Červená barva působí příjemně hřejivě. Pokud ji dávkujeme opatrně, dokáže navodit příjemnou atmosféru. Červená je barvou energie, životního elánu, tepla a vitality. Lidé, kteří rádi oblékají červenou, jsou optimističtí, extroverti, srdeční a upřímní. Červená barva povzbuzuje srdeční činnost, dýchání, rozšiřuje cévy, červené světlo působí léčivě.

A jelikož má červená tolik odstínů, sluší všem barevným typům. Blondýnky by se mohly poohlédnout po jejích zářivých jahodových odstínech, brunetky se nemusí bát sexy červené s kapkou růžové a zrzky ať sáhnou po temně červené či po jejích variantách s příměsí oranžové.

O co si napsat Ježíškovi?
Kožené bundy jsou nesmrtelným svrškem. Pokud se rozhodnete pro jejich koupi, nešetřete. Pořiďte si kvalitní nadčasový kousek, který vám vydrží v šatníku několik sezón. Velice dobře bude vypadat bunda střihem inspirovaná rockerskými křiváky. S takovou se nebojte kombinovat třeba nadýchané šaty či saténové kalhoty. Zdánlivě nesourodé materiály spolu vytvoří dráždivý outfit.

magazin.cz

Teplá vlněná vesta vás zahřeje, i když má krátké rukávy. Oblečte si ji třeba přes černý rolák s dlouhými rukávy. Hodí se ke kalhotám i k sukním.

magazin.cz

Svetřík z tenčího materiálu bude dobře vypadat se slim kalhotami nebe s legínami. A jako další vrstvu použijte objemnou pletenou šálu a kvalitní kabát.

magazin.cz

Myslíte si, že nemůžete nosit nic jiného než džíny? Mýlíte se! Na trhu existují spousty kalhot z jiných materiálů, které jsou mnohdy slušivější než modré rifle. Tyto červené kalhoty rovného střihu budou sedět každé postavě.

magazin.cz

Košile by měly v šatníku parádivé slečny převažovat nad triky. Dá se s nimi kouzlit a hodí se k různým stylům, jelikož jde o velmi variabilní druh oblečení, který lze pořídit v nepřeberném množství střihů.

magazin.cz

V takovéto noční košilce se budete partnerovi určitě líbit mnohem víc než ve vytahaném opraném triku. A i vy sama se budete cítit lépe a to se počítá.

magazin.cz

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!