Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Boty, které tady nekoupíte

Chcete vědět, co se bude nosit v příštích sezónách? Nemusíte kvůli tomu shánět vstupy na vyhlášená módní show, kam byste se podle všeho stejně nedostali, bohatě postačí, když vyrazíte za hranice – a to hlavně na západ...

Bohužel je to stále tak, trendy se do Čech dostávají se zpožděním. To, co se objeví ve světě, se u nás nosí minimálně s půlročním odstupem, ale častěji je to ještě později, nebo dokonce nikdy. Čím to je? Zcela jistě v tom mají prsty majitelé obchodů a nákupčí známých značek. Skoro to vypadá, že se bojí dovézt nejnovější trendy, jelikož ty by se zřejmě neprodaly. Buď pro vyšroubovanou cenu, kterou by jaksi „museli“ obchodníci nasadit, vždyť přece prodávají horké zboží… Nebo kvůli domnělé konzervativnosti našinců, kteří by se novinky snad obávali nosit.

Co s tím? Pomoci si můžeme nákupy v zahraničních e-shopech, nebo si našetřit peníze a vyjet nakupovat do zahraničí. Ať už se rozhodne tak či onak, přinášíme vám několik tipů na nákup bot. Tyto krásné botky dělaly v Paříži parádu letos v létě, k nám tedy možná dorazí příští rok. Uvidíme. A když ne, tak si poradíme, ne?

Milovnice bot sem!
Kožené kotníčkové boty na vysoké platformě vypadají na první pohled jako by byly inspirované tradičním japonským obutím, které nosily a nosí gejši. Podešev bude jistě z lehkého materiálu, aby byla chůze snadná, s těžkou briketou by to nebylo nic moc. Netušíme, jestli je zadní část vykrojená z důvodu funkčnosti, každopádně tak boty vypadají ještě extravagantněji.

magazin.cz

Následující nádherné střevíce patří mezi opravdové skvosty a troufáme si prohlásit, že jde o velmi nadčasový pár obuvi. Barevnost je velmi příjemná, dají se tak snadněji zkombinovat s oblečením. Jejich majitelka se nezdráhala si k nim obléci šaty a přes ně kostkovanou košili a džínovku.

magazin.cz

Kozačky se už nějaký ten pátek pokoušejí dostat ze zimních botníků i do jarních či letních. Výrobci tomuto trendu jdou naproti zvoleným materiálem či perforací kvůli vzdušnosti. Zkuste se poohlédnout po kozačkách, které se dají nosit i v teplém období, vypadají společně s holou nohou báječně a když je zkombinujete třeba s maxi mikinou, pod kterou si už nic neobléknete, budete za hvězdu.

magazin.cz

Vysoké boty v army stylu není problém sehnat ani v tuzemsku. Bohužel se výběr ani zdaleka nevyrovná tomu, co lze pořídit v zahraničí. Zkuste třeba zapátrat po oficiálních stránkách martensek a ručíme vám, že nebudete vědět, které objednat dřív.

magazin.cz

Dívka na poslední fotografii má na nohou úchvatné boty na vysokém podpatku. Kotníčkové kožené střevíce neváhala nazout na přiznané ponožky a vše doplnila květovanými venkovem inspirovanými šaty.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3