Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.today.com

Šperky Andrey Lieberman: Hřebíky a šrouby…

Nová kolekce stylistky hollywoodských celebrit, Andrey Lieberman, nepůsobí na první pohled snobsky. Naopak, potěšila by nejednoho domácího kutila.

Inspirace v dílně
Když Andrea Lieberman poprvé představila veřejnosti svou novou kolekci šperků A. L. C., všem vyrazila dech. Nikdo totiž nečekal, že bude působit tak drsně. Stylistka hollywoodských star (obléká například zpěvačku Gwen Stefani, dvojčata Olsenovy) totiž hledala inspiraci pro své šperky tam, kde by to nikdo nepředpokládal – v dílně. Učarovaly jí věci, které kutilové s oblibou používají – hřebíky, matky, očka, kroužky…


Kutilská výbava ve zlatě
Návrhářka tvrdí, že vytvořit kolekci šperků s industriálním motivem pro ni bylo příjemnou změnou: „Líbí se mi věci, které mají v sobě něco drsného, nebezpečného,“ přiznává. Pravda, šperky Andrey Lieberman sice vypadají drsněji, ale samozřejmě nejde o skutečné matky nebo hřebíky. Většina jejích náušnic, náramků a náhrdelníků je totiž vyrobena z prvotřídního zlata nebo stříbra. Tomu odpovídají i ceny, které nejsou „za hubičku“.


Kam na lov šperků
Parádu od Andrey Lieberman si můžete pořídit za 95–895 dolarů (tedy zhruba od 2000 do 18 000 korun). K mání je ve webovém módním ráji.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1