Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Zimní čepice – nepostradatelný doplněk

Vzhledem k tomu, že sněhové přeháňky se již objevily na většině území, zapomeňte tak na načesané účesy a raději si pořiďte neotřelou a originální čepici, která se může stát opravdu originálním módním doplňkem.

magazin.cz
Opravdovým hitem letošní sezóny je nespočet tvarů a druhů nabízených zimních čepic, což je pro vaše nákupy určitě ideální, neboť se nemusíte soustředit pouze na jeden trend. Navíc fantazii se meze nekladou, takže se nebojte experimentovat nejen s tvarem, barvou, ale i s případným doplňkem, který si na čepici můžete vždy přidělat.

Pletené či háčkované čepice jsou zajímavé právě svým vzorem, nikoli barvou, ta by letos měla být přírodně hnědá, béžová anebo klasicky černá. Tento druh doplňku je jak sportovnějšího a skate rázu, ale také se hodí ke kabátku či elegantnější bundě. Jednoduchou čepice si vždy můžete ozvláštnit například nápaditým shlukem kamínků, broží či malým odznáčkem.

Barevné a vtipně střižené kulichy ozvláštní i ten nejjednodušší a nejobyčejnější outfit. Pokud vlastníte černou bundu či spíše nevýrazné kombinace oděvů, pořiďte si nápaditý kulich, který opravdu zahřeje a zároveň vám bude obzvláště slušet.

magazin.cz

Do obliby se v posledních letech dostaly extrémně zateplené a přitom velice moderní beranice. K dostání jsou dnes snad již ve všech barevných variantách. V tomto druhu čepice se budete cítit nejen velice pohodlně, ale také vám rozhodně nebude zima.

magazin.cz

V neposlední řadě můžete zvolit variantu v podobě čepice se stylovým kšiltem. Tato varianta je nejenom vysoce praktická, neboť vaše líčení zůstane neposkvrněné, ale také moderní a sluší téměř každému obličeji.

magazin.cz

Samozřejmě existuje spoustu dalších druhů čepic a je pouze na vás jaký si vyberete styl, vždy ale volte takový, který bude slušet právě vám a ve kterém se budete cítit nejlépe.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1