Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Chceš se líbit? Najdi si svůj styl

Nemusíš se řídit jen radami z módních časopisů

Mám kamarádku Janu. Vždycky, když se s Janou potkám, vypadá skvěle. Většinou má jen džíny a tričko, neleží celé dny v módních časopisech, nemá vlastního stylistu a přesto „září“. Ví, co jí sluší a umí to nosit. Říkám si, jak to vlastně dělá, ale už jsem na to asi přišla. Věří si a ví, že vypadá dobře. Jana se už našla.


Jak si najít svůj styl
V první řadě je potřeba si ujasnit, co se vám vlastně líbí a co se hodí pro váš životní styl. Dobře vypadající slečna na ulici v ultraslim džínách, krátké péřové bundičce a na patnácti centimetrových podpatcích vás může okouzlit, ale když celý den běháte po městě, venčíte psa nebo tlačíte kočárek, jen těžko byste to na takových jehlách zvládly bez újmy na zdraví. Na druhou stranu, když půjdete na důležité jednání, asi by nebylo vhodné se ukázat před partnery právnické kanceláře v keckách, i když jsou jakkoliv značkové.

magazin.cz

 

Značky možná nejsou vše. I když budete mít outfit za sto tisíc, nezaručí vám to, že budete vypadat dobře a co je důležitější, že se budete dobře cítit. A o to přesně jde, vypadat a zároveň se i cítit dobře. Značky vám ale můžou pomoci. Stojí za nimi návrháři a designéři, kteří půlku práce už udělali za vás. Našli kvalitní materiál a sedící střih, ale záleží jen na vás, jak vše dokážete zkombinovat.

 

magazin.cz

 

Jak tedy začít? Dobrá volba je nový internetový obchod www.mydress.cz. V podtitulu má „Najdi si svůj styl“ a v nabídce najdete vše od bot, přes kabelky, trička, džíny, svetříky až po bundy a luxusní kabáty. Mezi značky, které zde můžete pořídit, patří například Replay, Miss Sixty, Tommy Hilfiger, Khujo, Pepe Jeans, Benetton, Diesel, Buffalo London, Esprit a mnohé další.

 

magazin.cz

 

A přidané hodnoty tohoto webu? Určitě ceny a široká nabídka. Majitelky se snaží nabízet zboží za co nejpřijatelnější ceny, které nikoho nezruinují a umožní vám za své peníze dostat co možná nejvíce. V případě, že by vám zakoupený kousek z jakéhokoliv důvodu nevyhovoval, jednoduše ho vrátíte nebo vyměníte za jinou velikost. Zboží pochází ze zahraničí, nemusíte se tedy bát, že ve vašich nových botičkách bude chodit půlka města. Dodání zboží trvá většinou do 10 dní od objednávky. Navíc do konce února je poštovné úplně zdarma.
Jako perličku pro vás připravili stylisté kombinace zboží, které si můžete prohlédnout pod záložkou Inspirace, a cokoliv vás zaujme zakoupit. Pokud jste i přesto nenašli to pravé, zašlete dotaz emailem. Majitelky si zakládají na dobrých vztazích s klienty, snaží se jim tedy všemožně vyhovět a na základě požadavků případně připravit individuální nabídku od svých dodavatelů.

 

magazin.cz

 


Dívejte se kolem sebe
Nezapomeňte ale, že je to stále jen na vás. Podle posledních průzkumů se až 70% žen na ulici neotočí za mužem, ale za ženou. Nechejte se tedy inspirovat a tvořte. Ať už vás baví Lady Gaga, Victoria Beckham nebo vaše sousedka, dívejte se a čerpejte inspiraci. Protože móda je přeci jen hra.


 

Soutěž o 1x boty Valenky Pepe Jens Yeti
SOUTĚŽÍ SE ZDE
Správnou odpověď naleznete na www.mydress.cz

Soutěž o 1x Kabelka Benetton (krémová)
SOUTĚŽÍ SE ZDE
Správnou odpověď naleznete na www.mydress.cz

Soutěž o 1x kecky Replay Bridgitte - šedé
SOUTĚŽÍ SE ZDE
Správnou odpověď naleznete na www.mydress.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1