Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Využijte módní doplňky jako sejf

Vyrážíte ven a chcete mít spolehlivý úkryt pro své peníze a cennosti? Inspirujte se našimi tipy...

Boty s tajným vchodem

Pokud se budete poohlížet po nějakých botkách pro společenské příležitosti (ať už se jedná o nějakou narozeninovou pařbičku nebo pracovní party), určitě nepřehlédněte boty značky Double Agent Shoes. Za prvé vypadají docela dobře, a za druhé jsou praktické. Většina modýlků této obuvnické firmy je na platformách, které slouží nejen jako módní doplněk, ale i jako potenciální skrýš pro vaše drobnosti, jako jsou peníze, klíče, snubní prstýnky, rtěnka, zrcátko či jiné věci, které byste chtěla mít pěkně pod zámkem. Vstup do „sejfu“ je na patě, takže se k němu v případě potřeby můžete bez problému dostat. Pokud se vám tyto šikovné botky zalíbily, najdete je na webovce zde. Pravda, nejsou zrovna nejlevnější – jejich cena se pohybuje od 195 dolarů, nicméně kvalitativně se vyplatí. Navíc, při každé akci, kterou s botkami absolvujete budete mít volné ruce, a tak si víc užijete tance či drinků.

 

Když je u vás „zubatá“

Tak tuto stylovou peněženku určitě doma nezapomenete. Vyrábí se v červené a zlaté variantě, tedy v dost výrazném provedení (berte červenou, o červených peněženkách se traduje, že „drží peníze“). Jak název tohoto doplňku napovídá - Smiling Teeth Purse – jde o věcičku, která simuluje široký úsměv. Pravda, ten může být pro někoho příjemný, pro někoho kapku nepřátelský či morbidní (nepřipomíná vám zatoulanou babiččinu zubní protézu?). Uvnitř peněženky je červený jazýček, který slouží jako prostor pro různé papíry, účty či malé dokumenty. Momentálně je tato zubatá ozdoba vyprodaná, nicméně brzy si ji budete moci zakoupit na webu za kamarádskou cenu 15 dolarů (necelé tři stovky).

 

Tajný váček v podprsence

Co vám leží na srdci? Určitě vaše blaho, proto je docela dobré zainvestovat do malého váčku na peníze či kreditku, který se dá chytře připevnit k vaší podprsence. Tato tajná maličkost je vyrobena z nylonu, zdobena krajkou a je ve třech barevných provedeních – béžové, černočervené nebo černofialové. Objevíte ji pod názvem Braza Secret Stash za 8 dolarů na Amazonu. Bonus: Kapsička se dá nosit připevněná i na boku na spodním prádle.

 

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!