Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Kabelka musí být krásná

Když se řekne kabelka, tak nejde pouze o zavazadlo – kabelka je třeba sladit s oblečením jako každý módní doplněk. Zajímá vás, co bude trendy tento podzim?

Možná se ani neuvědomujete, jak je kabelka důležitá! O svém majiteli vypovídá mnohé, a tak platí, že můžete ušetřit na šatech, ale kabelka a boty by měly být skutečně kvalitní!

 

NE divokým barvám

Ačkoliv si podzim v přírodě libuje v barevnosti, co se kabelek týká, nastupuje střídmost. Zapomeňte na svítivé barvy, na barvy výrazné, které sluší zářivému létu a poohlédněte se po kabelkách a taškách v barvách tlumivých. Tedy místo ostře červené volte třeba barvu bordó apod. Pokud si však pořídíte kabelku v klasických základních barvách, jako je černá, hnědá, šedivá, béžová či bílá, budete trendy vždy. A také tyto barvy můžete kombinovat s nejširší škálou barev na oblečení. Popularitu si drží také fialová, ale ve své fialkové „neřvoucí“ verzi.

magazin.cz

 

Kabelky na den – velké stále vedou!

Z čeho si můžete vybírat? Jsou to jednak kabelky, které prověšením dostanou tvar U a kromě dvou uch na nošení v ruce, mají také další praktický popruh, díky kterému je můžete v případě většího naplnění a také vyšší váhy nosit přes rameno. Pokud potřebujete doladit svůj manažerský outfit, vyberte si jednu z kabelek, které připomínají aktovku, obsahuje praktické kapsy s přezkami a vejde se do ní třeba notebook s běžnou úhlopříčkou.

A nezapomeňte na speciální zdobení. Velmi populární jsou v současné době kabelky s třásněmi, ať s těmi kožešinovými, nebo koženými. Tyto retro kabelky se nosily už v sedmdesátých letech minulého století. Populární zůstává také i nadále kabelka s masivním držadlem, které je součástí těla kabelky.

magazin.cz

 

Kabelky na večer – psaníčka se stále drží

Dobře uděláte, když dáte přednost nenápadné kabelce na dlouhém kovovém řetízku, která má jednu velkou výhodu – umožňuje vám, abyste měla obě ruce volné, takže se třeba při oficiální recepci můžete i najíst. Již ne tolik praktické, zato nesmrtelné, je klasické psaníčko. To si můžete pořídit i ve značně výrazných barvách, ale vždy dbejte na sladění s celkovým stylem vašeho oblečení a doplňků!

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!