Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.collegefashion.net

Maxišály, pašmíny a hedvábné šátky jsou hitem sezóny!

Šátky a šály jsou módní doplněk, který nesmí v šatníku ženy na podzim a v zimě chybět. Nejenže vypadají skvěle, ale úžasně doplní celkový váš outfit.

Na výběr máte neuvěřitelnou škálu šál a šátků nejrůznějších velikostí, barev a tvarů. Z šál a šátků se dají vytvořit skvělé kreace, dají se vázat mnoha způsoby a doladí váš styl. A věřte, že někdy místo velké investice do nového kabátu nebo bundy, stačí mnohem menší investice do nové šály nebo šátku. Dobře zvolený módní doplněk váš outfit totiž zcela změní.

magazin.cz

 

Největšími favority této sezóny jsou maxišály a pašmíny. Maxišály jsou doplňky, které okouzlí především svou strukturou a provedením – různými bambulkami a střapečky. Pašmíny naopak okouzlují především svými barvami. Hedvábné šátky, patří spíše na lehčí kabátky při přechodném počasí nebo k halenkám či luxusnějším tričkům místo šperku.

Protože zima je velice smutná a ponurá, tak právě od toho jsou tu doplňky, které dokážou skvěle ozvláštnit a oživit model. Nejvíce „in“ jsou šátky a šály, které jsou co nejvíce barevné. Samozřejmě nemusíte zavrhovat neutrální barvy. Pouze se vyvarujte těm nudným – bez nápadu! Každá šála i šátek musí být něčím zajímavá – barvou, vzorem, třásněmi, flitry... Co se týká tvarů, je z čeho vybírat. Od klasických obdélníkových, přes čtvercové nebo asymetrické.

magazin.cz

 

Důležitý je také správný výběr materiálu. K elegantnímu modelu se hodí jemné látky, hrubé šály jsou skvělé ke sportovním outfitům nebo oblečení na běžné nošení. Šátky a šály se hodí snad ke všemu.
Šátky mají různá využití. Buďte trochu kreativní. Šály a šátky nemusí být přece nutně jen ozdobou krku. Malé šátky můžete uvázat například na kabelku nebo delší šátky použít jako opasek ke kalhotám. Delší asymetrickou šálu se nebojte uvázat na způsob kravaty.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!