Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Džíny proti celulitidě

Dobrá zpráva pro ty, které trápí „pomerančová kůže“: na světě jsou džíny, které vám skvěle padnou a navíc zbaví vaše stehna nevzhledných ďolíčků. No, není to nádhera?

Už nepotřebujete tělové mléko...

Ten zázrak se jmenuje Wrangler Denim Spa. Jde o nově patentovaný vynález džínových kalhot, které obsahují hydratační složky. Stačí je tedy co nejvíce nosit a vaše nohy budou hebké, jako kdybyste je namazali krémem. Totéž potvrzuje i firma Wrangler, která tvrdí, že majitelky  Denim Spa vůbec nemusí používat tělové mléko. Stačí se jen obléci a jít...

 

Hydratační bomba

Zda je všechen ten chvalozpěv na džínovou novinku, pravdivý, je jen otázkou. Štíhlá modelka, Lizzie Jagger (mimochodem dcera Micka Jaggera z Rolling Stones), která je propaguje, je tak extrémně štíhlá, že s celulitidou určitě problémy nemá. Nicméně, nám nezbývá, než jí věřit, když na reklamním videu říká: „Moje nohy jsou po denním nošení kalhot hebčí, než obvykle.“ Výrobce k tomu dodává, že džínová látka je obohacena o hydratační mikrokapsle, které obsahují směs různých výživných látek, jako je meruňkový či růžový olej, bambucké máslo, kofein nebo monoi de tahiti (olej vyrobený z dužiny kokosových ořechů).

magazin.cz

 

Druhou mízu zaručí sprej

Přestože to zní skvěle, radost z hladkých nohou vám vydrží pouhých 15 dní. Po této době je nutné, abyste si od výrobce koupili jeho re-load sprej, který hydratační účinky vašich opět opět osvěží. Jeho působení prý vydrží 67–95 nošení. Máte zájem tuto džínovou novinku vyzkoušet? K mání je na tomto webu. Výrobce sice vytvořil kolekci Denim Spa hned ve třech variantách – s aloe vera, olivovým olejem nebo ve variantě Smooth legs (jemné nožky, která je obohacena o kofeinový extrakt), ale momentálně je dostupná jen jedna – s olivovým olejem. Tu si můžete objednat za 118 euro (zhruba kolem tří tisíc korun).

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!