Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Karolina Kurková / foto: Archiv

A nejžhavější modelkou světa je…

Každý rok se ve světě odehrají stovky různých anket, ale výsledky této nás enormně zajímají. Volila se totiž nejžhavější modelka světa a zástup krásek byl úctyhodný. Mezi nimi nechyběly samozřejmě ani Češky.

magazin.cz
A můžeme se radovat, česká zástupkyně skončila v Top 5. Byla to Karolina Kurková a uzavírala první pětici nejúžasnějších dívek předváděcích mol. Druhá nejlepší Češka Veronika Vařeková pak byla sedmnáctá.

 

A kdo může slavit vítězství v anketě pořádané serverem models.com? Německo. Vyhrála totiž dlouhonohá blondýna Heidi Klum (na fotografii vpravo), která v poslední době vstupuje společně se svým manželem zpěvákem Sealem každý večer do našich obýváků prostřednictvím reklamního spotu na terénní Volkswagen Tiguan.

 

Ale ani Brazílie netruchlí. V první trojici má hned dvojí zastoupení. Za Klum totiž skončila expřítelkyně hollywoodské filmové hvězdy Leonarda DiCapria, brazilská modelka Gisele Bundchen. Třetí je další jihoamerická kráska, opět Brazilka Adriana Lima, o jejichž kvalitách se zase mohl přesvědčit fotbalový kanonýr Ronaldo.

 
Claudia se vytratila…

Před Karolinou Kurkovou na čtvrtém místě skončila Tyra Banks. Zajímavé je, že všech pět nejžhavějších krásek současnosti je pod smlouvou u firmy Victoria Secret. Všechny modelky tak do spodního prádla halí jedna a táž společnost. Dá se tedy říci, že nejvíce slaví právě v tomto světoznámém podniku.

 

Do nejlepší desítky se ještě vešla Alessandra Ambrosia, další Brazilka Isabeli Fontana, Yamila Diaz-Rahi, Ana Beatriz Bartoš a Natalia Vodianova.

 

A co ženy, které hrály hlavní role v mužských fantaziích před pár lety? Nic moc, například taková Claudia Schiffer se nevešla ani do první desítky. Ani Naomi Campbell se mezi nejlepších deset neprocpala a byla dvanáctá. Jo, časy se holt mění…

Která ze současných modelek je nejžhavější podle vás?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 483