Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
námořnická souprava - prádlo / foto: https://www.elka-underwear.cz

Konečně hezké mužské spodní prádlo

Čeští muži často přežívají pouze v oblečení, které jim vybere partnerka. Vůbec neřeší, co mají na sobě – skvělým důkazem mohou být typicky české ponožky v sandálech. V posledních letech však svítá naděje.

Vypadá to, že i v naší zemi se vyskytují muži, kterým záleží na tom, jak vypadají. Řeší dokonce i trenýrky.

Můžete namítnout, že spodní prádlo stejně není vidět, ale slyšeli jste někdy, že pokud se ve svém spodním prádle dobře cítíte, působíte na okolí lépe a sebevědoměji? Něco na tom bude. Už ten pocit, že na sobě máte hezké trenýrky, je moc příjemný. A chlapi to konečně pochopili. Občas jim to trvá trochu déle, někteří to zjistili až od přítelkyň. Ženy totiž vnímají pánské trenýrky jako důležitou část intimního života.

Když je máš, tak je ukaž

trenýrky

Moc pěknou trenýrkovou osvětu v Česku šíří značka El.Ka Underwear. Jejich spodní prádlo je vyráběné výhradně v Česku s tou největší péčí. K zákazníkům putuje vždy pěkně zabalené v originální krabičce. Povedlo se jim vybudovat dobrý brand, trenýrky veselých vzorů jsou hitem na sociálních sítích. Kdo si koupí spodní prádlo od El.Ky, nezapomene ho vyfotit na Instagram. Mezi mladými je to takové must-have.

El.Ka boduje také mladistvými vzory. Nebojí se toho a ukazují, že stylové pánské spodní prádlo může být úplně klidně vyrobené z látky s hvězdičkami, puntíky, srdíčky či pusinkami. A ne, nevypadá to trapně ani dětinsky. Spíš naopak.

Skvělou zprávou je, že El.Ka vyrábí spodní prádlo rovnou pro páry, pár si objedná trenýrky stejného vzoru v různých velikostech. Jako dárek je to ideální. Třeba na Valentýna byla představena speciální srdíčková valentýnská kolekce, která měla obrovský úspěch.

El.Ka se jednoduše snaží jít jiným směrem, než jde většina obchodů se spodním prádlem. Vybírají jen kvalitní látky s fresh designem a hezkými barvičkami a prádlo si s důrazem na každou drobnost vyrábí sami v ČR. Střih dokonale padne, nikde neškrtí. Zkrátka svou práci dělají poctivě.

Nezbývá než jim popřát, aby to šlo jen tak dál. Osvěta v mužském oblékání je potřeba.

K tomuto článku není otevřena diskuze