Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Nech si vyrobit dřevěnou vizitku se svým nickem!

Vytvoř si Czech Wood Geocoin (CWG) s vlastním motivem nebo fotkou!

Víte, co je Geocaching? Je možné, že jste už o této stále více oblíbené, turistické, navigační, internetové a moderní hře něco málo zaslechli, přesto stále přesně nevíte, o co jde...

 

magazin.cz

Výraz Geocaching se skládá ze dvou slov. Cache znamená skrýš. Geo je ve smyslu Země. Tedy skrýše v zemi a nejen to. Jedná se o poklady ukryté po celé zeměkouli, a to doslova. Najdete je všude – ve městě, v džungli, na nádraží, v bažině, na poušti, ve vysokých horách, pod lavičkou v parku. V jejich nalezení vám budou bránit ostnaté keře, kopřivy, komáři, klíšťata, bodláky i nezvaní zvědavci.

 

Geocaching se vlastně hraje na pomezí reality virtuální a skutečné. Zároveň žádnou podobnou hru nikdy nikdo v historii hrát nemohl. Pro Geocaching je totiž zapotřebí jednak internet, ale také další moderní vymoženost – GPS nebo telefon s GPS.

 

Co je to Czech Wood Geocoin – CWG?


magazin.cz
Čeští hráči Geocachingu, kteří si mezi sebou říkají „kačeři“, se po nalezení jakékoliv skrýše zapíší do tzv. logbooku, aby potvrdili svoji návštěvu a nalezení keše. V Čechách navíc vznikl nápad za pomocí laseru vyrábět speciální osobní dřevěný předmět Czech Wood Geocoin (CWG), jenž dává hráčům možnost za sebou zanechat osobitou vizitku s vlastním nickem a grafickým prvkem. Tyto speciální Czech Wood Geocoiny se po krátké době staly velice oblíbenou českou vychytávkou celosvětové hry Geocaching. Tato malá dřevěná kolečka CWG mají dokonce již mnoho nadšených sběratelů, kteří putují po celém Česku, jen aby si mohli rozšířit svoji sbírku.

 

Vznikla také speciální stránka pro směnu těchto CWG – www.cwgsmenarna.cz, kde mimo jiné probíhá velká zábavná hra pro obdivovatele těchto osobitých suvenýrů. Pokud vás tato dřevěná věcička zaujala, můžete se zapojit do soutěže o poukaz na 50 ks CWG s vlastním motivem zdarma!

 

Soutěž o poukázku na výrobu 50 ks CWG (Czech Wood Geocoin)

s vlastním motivem od www.gravirovani-laserem.com
slosování: 10. 3. 2011

 

SOUTĚŽNÍ OTÁZKU NAJDETE ZDE
správnou odpověď hledejte na www.gravirovani-laserem.com

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3