Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Soutěž o poukázky 2500 Kč na obuv ECCO

Kolekce ECCO Podzim 2011, to je obuv v typickém skandinávském provedení, obohaceném o inspirace z celého světa. Všechny modely byly vytvořeny spojením nejvyšší řemeslné kvality se špičkovými materiály a inovativním designem.

Speciálně pro uživatele Líbímseti.cz jsme ve spolupráci s firmou ECCO připravili týdenní soutěže o poukázky na obuv v hodnotě 2500 Kč. Soutěže začínají 10. 10. 2011 a budou probíhat do 30. 10. 2011. Pokud ovšem chcete soutěžit po celý rok a zároveň získat VIP výhody, registrujte se na stránkách ECCO.

magazin.cz

ECCO Forest
Milovníci ekologického stylu života si zcela určitě zamilují řadu Forest, pobízející k trendu poslední doby: odloučení se od civilizace a nerušenému odpočinku v lůně přírody.


Pevná obuv řady Forest, inspirovaná podzimní krajinou, je vyrobena z přírodní kůže, jejíž struktura, detaily a odstíny připomínají bohatství tajemných lesů. Pevně se opírá o klínový podpatek, má jemně zaoblenou špičku a je dostupná například v moderním podzimním odstínu vinné révy.

ECCO Modern Nature
Klasickou a funkční část kolekce ECCO tvoří řada Modern Nature, silně inspirovaná liniemi skandinávské architektury – pevnými tvary a liniemi, příznačnými svou ušlechtilou jednoduchostí a v souladu se současnými trendy.


V letošní sezoně se vrací móda k prostým vzorům a materiálům, jež se vyznačují jednoduchou a čistou elegancí. Další klíč ke klasickému kouzlu ulic Kodaně tvoří obratně použité a výrazné detaily.

ECCO Delight Décor
Delight Décor je vtělením smyslnosti, spojující v sobě dravou femme fatale s úrovní skutečné dámy. Inspirace elegancí dvacátých let minulého století přináší jemnou ženskost a svůdnost – efekt zaručují vysoké podpatky a lakovaná kůže. Široká nabídka sytých odstínů se hodí k červeným a burgundským dravým lakům na nehty a rtěnkám.


ECCO Nordic Cowboy
V řadě Nordic Cowboy se setkává Divoký západ s folklórem Severu, nabízejícím volnost na pouti po skandinávských pustinách. Strohý vzhled v retro stylu výborně ladí s klasickými skandinávskými vzory a praktické detaily v jezdeckém stylu dodají romantiku Divokého západu do sněhových závějí. Stačí zvolit jednoduché klasické džíny a budete vypadat jako opravdová cowgirl zimní sezóny.


S nejnovějšími trendy skandinávské kolekce ECCO se můžete seznámit na webu ECCO a v prodejnách:

ECCO Na Příkopě, Na Příkopě 7, 110 00 Praha 1
ECCO Palladium, Náměstí Republiky 1, 110 00 Praha 1
ECCO Centrum Chodov, Roztylská 19, 140 00 Praha 4
ECCO Palác Flóra, Vinohradská 149/310, 130 00 Praha 3
ECCO Metropole Zličín, Řevnická 1, 150 00 Praha 5
ECCO Olympia Brno, U Dálnice 777, 664 42 Brno-Modřice
ECCO Galerie Harfa, Českomoravská 2420/15a, 190 93 Praha 9


SOUTĚŽNÍ OTÁZKA:
Z jaké země pochází společnost ECCO? Ze Švédska, z Norska, nebo z Dánska?
Nápovědu hledejte zde.

Správnou odpověď spolu s Vaším jménem a poštovní doručovací adresou, na kterou v případě vylosování bude zaslána poukázka v hodnotě 2500 Kč, zasílejte mailem na adresu tereza.prochazkova@firma.libimseti.cz.
Slosování odpovědí je 30. 10. 2011.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 9