Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
E-commerce / foto: Shutterstock

Už tento čtvrtek se koná pátý ročník oblíbené konference ShopCamp

Pátý ročník populární konference ShopCamp se odehraje už ve čtvrtek 13. září na Fakultě architektury ČVUT v Praze, a tak se za několik málo dnů do hlavního města sjedou přední tváře české a slovenské e-commerce scény.

Vstupenky na konferenci se vyprodaly vskutku během chvilky.

Dvěma významnými partnery jsou Pošta bez hranic a český AI marketingový nástroj Samba.ai, přičemž podle nich jsou pojmenované hlavní sály, v nichž vystoupí jednotliví řečníci. „Naše prezentace na ShopCampu je logickým vyústěním spolupráce se dvěma nejdůležitějšími tvůrci e-shopových systémů u nás, kteří jsou současně organizátory akce – Shoptetem a Shopsysem,“ uvedl CEO společnosti Samba.ai David Vyskočil.

Kdo na konferenci vystoupí?

Dvanáct přednášek, dvanáct workshopů, čtyři přepadovky a více než šest set účastníků. Přesně tak by se dala konference ShopCamp charakterizovat. Těšit se můžete na Lukáše Havláska, jenž promluví o růstu e-shopu, Stanislava Vaška, který vám dá tipy pro efektivní využití Google Analytics, Petra Mikulášková specializující se na automatický bidding či Martin Hausenblas s více než dvacetiletou praxí v e-commerce a logistice.

Samba.ai hraje v oblasti e-commerce velkou roli

Samba.ai je užitečný nástroj plně řízení AI technologií. Slouží pro automatickou správu online marketingu internetových obchodů. Jeho funkce jsou různé, například pracuje jako mailový robot, jenž každému zákazníkovi rozesílá e-mail s produkty, o které by mohl mít potenciálně zájem. V podstatě každý e-mail je sestaven podle preferencí, potřeb a zájmů zákazníka. Samba.ai je implementována také do Shoptetu a dalších e-shopových systémů. Samba.ai navazuje také spolupráci s poskytovatelem nejpoužívanějšího open source řešení PrestaShop.

Samba.ai je momentálně ve čtyřech jazycích, a to češtině, slovenštině, angličtině a maďarštině. Ovšem v následujících měsících by se měly přidat ještě jazyky jako polština a rumunština.

 

K tomuto článku není otevřena diskuze