Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
malování na obličej / foto: shutterstock

Nuda v Brně? Ani náhodou!

Máte doma neposednou ratolest pro kterou neustále musíte vymýšlet program, aby nezbořila byt nebo dům? Tak právě vám je určena tato nevšední nabídka.

V Brně je k dispozici nový zábavní park se 40 jedinečnými atrakcemi, kde se určitě nudit nebudete. Toto zábavní centrum s čápem Brunem v logu poskytuje dokonalé vyžití pro malé i velké návštěvníky. Bylo otevřeno koncem minulého roku na adrese Kigginsova 2, v části jihomoravské metropole zvané Slatina. Netrpíte závratí? Pak nesmíte zapomenout na atrakci zvanou Čapí oko, což je panoramatická vyhlídka na celé Brno ve výšce 22 metrů. Dostanete se sem klasicky vystoupáním po schodech nebo prolezete obrovskou skákací sítí, která se jmenuje Pavučina. Další možností jak se vydrápat do Čapího oka, je Labyrint složený ze 14 výškových částí, přičemž jedna část měří na výšku 1.2 metru. Dolů se můžete sklouznout Tenkým střevem, což je nejdelší skluzavka zábavního centra v délce 38 m.

Tenké střevo není jediným tobogánem tohoto zábavního centra. Skluzavky Kloaka a Svišťák jsou přístupné dětem i dospělým a začínají v 8 a 9 metrech. Hlavním prostorem se táhnou lanové tunely a lanové mosty, které spojují 3 hlavní komíny nazvané Brunův, Opičí a Pavoučí. Pro větší zábavu musí návštěvníci překonávat Ptačí budky, což jsou válce a koule visící v prostoru. Pro ty návštěvníky, kteří touží po další dávce adrenalinu je tu visutá lanovka nazvaná příznačně Ptačí přelet, pomocí které doslova přeletíte z jednoho místa zábavního parku na druhé.


Pro ty, kteří si zábavu ve výškách zrovna nezamilovali, jsou zde podzemní nory osvětlené světlíky. Lze do nich vstoupit několika různými vchody. Nadšenci vodní zábavy se mohou svézt na lodičkách, které jsou poháněné elektromotorem nebo vlastními pažemi a mají podobu zvířátek. Jde o opravdové brněnské moře, které ovšem není určené pro dospělé návštěvníky zábavního centra. Oblíbeným zážitkem je známý autodrom s různobarevnými autíčky pro závodníky.Ale na zemi i pod zemí je v tomto fantastickém světě zábavy dost příležitostí se dokonale vyřádit. Jsou zde atrakce pro děti jako trampolíny a skákací polštář, houpačka s názvem Houpák až pro 4 návštěvníky najednou. Kolo štěstí Křeček, které děti rozhýbou vlastním pohybem. Mraveniště, které slouží pro vytváření zajímavých chodeb a prohazování míčků.

Toto rodinné centrum BRuNO je vhodné pro všechny věkové kategorie. Nejmenší děti si vyhrají v chráněném prostoru Mláďat s balónky, měkká vypolstrovaná Sýrárna jim poskytne bezpečnou zábavu.

Součástí zábavního centra jsou kreativní dílny a také různé atrakce pro děti, které rádi vyrábějí. Jako třeba soft lego – oblíbená stavebnice v obřím měřítku. Velké hrací kostky určené ke stavbám podle fantazie vašich dětí. Nejrůznější hrací panely rozvíjející kreativitu a tvůrčí myšlení.

Cvičení pro děti je velice důležité pro jejich kvalitní rozvoj. V prostorách BRuNO family parku je Little gym Brno kde jsou připravené cvičební programy pro děti od 10 měsíců do 12let. Děti zde mohou v pravidelných lekcích nebo v prázdninových kempech rozvíjet své fyzické dovednosti. Pokud máte neodkladné povinnosti a potřebujete, aby se o vaše ratolesti postarala profesionální služba najdete ji právě v tomto zábavním centru.

Důležitá informace je, že dospěláci zde neplatí a miminka a batolata do 1 roku věku v doprovodu platícího sourozence mají vstup také zdarma.

Do zábavního centra se dostanete samozřejmě autem, ale i MHD na zastávku Černovičky trolejbusy č. 31 a 33, nebo autobusy č. 75, 76 a 77 z centra města.

Užijte si plno zábavy a radosti v BRuNO family parku, který se na vás těší každý den.

K tomuto článku není otevřena diskuze