Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
uvodni foto / foto: https://www.hotelkamzik.cz

Poznejte české Jeseníky

V současné době je zase in jezdit po vlastech českých a poznávat tuzemsko. Vyjet si do českých hor na dovolenou nebo s kolegy má několik výhod. Na místo dorazíte zanedlouho, a přesto můžete mít komfort a pohodlí pro vaše volno.

Zvláště sportovně založení lidé uvítají spíše horskou chatu než válení na pláži a nicnedělání. Proto jsou Jeseníky ideálním místem pro rodinnou dovolenou či firemní školení.

Turistika i lyžování

Samozřejmě největším vrcholem sezóny pro ubytování na horské chatě se jeví zimní sezóna. Ano, je to primární zaměření takového ubytovacího zařízení, avšak i v létě mají české hory co nabídnout. Jedním z takových příhodných ubytování pro sportovní soustředění je hotel Kamzík v Malé Morávce nedaleko Karlova pod Pradědem. Tady lze nalézt všechno, co je potřeba ke správné dovolené. V zimě můžete využít nedaleké sjezdovky a běžecké trasy. Oblíbené jsou hlavně vánoční svátky či Silvestry, protože jak jinak oslavit příchod Nového roku? Po náročném sportovním dni oceníte určitě třeba wellness, saunu, popřípadě masáže. Přímo v hotelu se také nachází vyhřívaný krytý bazén. A když počasí není vhodné pro pobyt venku, lze navštívit tamní tělocvičnu nebo posilovnu. Dokonce i na děti je pamatováno s dětským koutkem. Zkrátka nepřijdou ani senioři, pro které hotel nabízí výhodnější ceny.

Teambuilding a zábava

Hotel Kamzík není určený jenom pro rodinné dovolené, pobývat zde mohou také celé firmy, které si mohou uspořádat konferenci či teambuilding. Hotel je tedy vhodný pro firemní akce. Školení anebo vzájemné poznávání není problém a aktivitu uvnitř či v přírodě dokážou výborně stmelit. K dispozici je dokonce lanové centrum. Pokud se chtějí společnosti v chatě vzdělávat, lze využít místnost až pro 180 osob. Více informací poskytnou webové stránky hotelkamzik.cz.

 

K tomuto článku není otevřena diskuze