Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Lesbický románek Marge Simpsonové

Někoho to trápí, jiní z toho mají radost. Vypadá to, že Marge Simpsonová před svým mužem i dětmi tajila lesbický románek.

Marge z veleslavného kresleného seriálu The Simpsons je známá svým puritánským chováním, zdrženlivostí a přeslušným chováním na veřejnosti. Její pověst doposud kazili jen muž Homer či syn Bart.

Jenže se ukázalo, že pod slupkou slušňačky z předměstí, která nade vše miluje svou rodinu a snad i Homera, je možná ještě jiná žena. Marge se totiž vášnivě a dlouze líbala s jednou ze svých kamarádek.

magazin.cz

Tohle Springfield ještě nezažil...
Panička s obřím modrým drdolem odhalila světu svou druhou, hodně nečekanou tvář. V jednom z dílů seriálu Simpsonovi se líbala se svou kamarádkou, a to přímo ve vlastním obýváku a před zraky vytřeštěného Homera. Tohle Springfield nejspíš ještě nezažil.

Vše se odehrálo v dílu uvedeném zatím jen v americké televizi a nazvaném „How The Test Was Won“.

...nebo že by to byla jen Homerova fantazie?
Snad se diváci nemusí bát toho, že by paní Simpsonová překvapivě opustila svého tlustého manžílka a nastěhovala se ke své známé. Za všechno může alkohol a ten je na vině i tentokrát, tohle všechno se Homerovi jen zdálo. Byl to jen výplod jeho alkoholem zmatené mysli.

Homer si ale řádně zpanikařil a není divu. Kdyby ho totiž jeho tolerantní manželka opravdu opustila a ještě navíc kvůli jiné ženě, Homer by byl středem posměchu celého Springfieldu. A navíc, kdo by mu pak vařil...?

Lesby se moc v kreslenkách neobjevují
Právě v Simpsonech se ale nebojí ukázat i tuhle stránku lidské sexuality. Už před čtyřmi lety si starší Margina sestra Patty užila lesbického sexu na záchodě a poté se provdala za golfovou hráčku Veronicu.

Později se ukázalo, že Veronica je vlastně muž přestrojený za ženu, aby mohl prorazit v ženském profesionálním golfu poté, co se mu totéž nepodařilo mezi muži. Patty byla zklamaná a vykopla ho.

Proslýchá se, že stanice Fox chystá další dvě série Simpsonů, čímž by se tento kreslený seriál stal nejdéle vysílaným prime-timeovým seriálem. Teď v Americe běží 20 řada a sklízí obrovské úspěchy. Simpsoni jsou prostě skvělí a diváci po celém světě je milují.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 357