Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Borat / foto: Shutterstock

Borat se odbarvoval a popálil si pr... zadek

Sacha Cohen, představitel filmového Borata, se při odbarvování chloupků na těle popálil.

Chtěl, aby pro roli homosexuálního reportéra Bruna v novém filmu vypadal tak, že je zcela bez chlupů, ale nebyl příliš opatrný. Na peroxidovou emulzi reagoval organismus silně alergicky a Cohen se osypal bolestivou vyrážkou. Musel být dokonce převezen do nemocnice a několik dní si v ní pobyl.

Nemohl si sednout
"Sacha se vždy ve svých filmech snaží o maximální realismus. Slyšel, že v gay komunitě je velmi populární být bez chloupků. Tak si řekl, že si všechny chloupky odbarví, aby byly co nejvíc nenápadné," vylíčil nehodu médiím jeden z jeho přátel.

"Bohužel ale na peroxid reagoval silnou alergickou reakcí. Na jistém místě jeho těla byla ta reakce tak silná, že si několik dní nemohl sednout."

Lékaři Cohenovi předepsali zklidňující krém a antihistaminika, ale i tak se natáčení muselo skoro o týden odložit.

"Filmový štáb se mohl smíchy potrhat, ale práce se tím zpomalila. Naštěstí se z toho Sacha rychle vyhrabal a žádné trvalé následky to mít nebude," dodal jeho známý.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 186