Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lucka Vondráčková při natáčení klipu Fénix / foto: www.fotohrabak.com

Sexy ragbisti v klipu Lucky Vondráčkové!

Že je Lucka nejproduktivnější českou zpěvačkou, co se klipů týká, se zapřít nedá a potvrzuje to i nový již osmý klip z jejího posledního alba.

Po zamilovaném klipu Láska umí víc přichází s videoklipem k písničce Fénix, ve kterém mají hlavní roli kluci z pražského ragbyového klubu Tatra Smíchov.

magazin.cz

"Když jsem se poprvé byla díky projektu Sport bez předsudků podívat na zápas ragby, naprosto mi to vyrazilo dech! Kluci musí mít ohromnou sílu, zároveň ale mrštnost a navíc se asi naprosto ničeho nebojí. A že jsou to pekelný rány každou chvilku. Každý ten střet mi připadal jako velký třesk. A Fénix je přesně o tom. O bojích, které se odehrávají v nás. Nikdo je třeba nevidí, ale my o nich víme. Když vstanete, jste silnější. Pokud to vzdáte, budete muset stejnou situaci opakovat až do doby, než nad ní vyhrajete. Ragby je jako třesk v srdci, " prozradila nám Lucka.

magazin.cz

Ragby začíná být v ČR celkem populární a je jasné, že klip Fénix tomuto sportu jen pomůže.

magazin.cz


Podívejte se na klip:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 87