Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
AXWELL / foto: Archiv

Festival Mácháč slaví 10 let! Gratulovat přijedou nejlepší světoví DJ´s

Přijďte na největší taneční svátek...

Nejnavštěvovanější český taneční festival Mácháč oslaví letos v létě 10 let existence. A takové jubileum si žádá pořádnou oslavu! Velkolepý plážový mejdan vypukne v pátek 20. srpna 2010 od 18:00 u Máchova jezera na pláži Klůček, kam se už tradičně koncem léta sjíždí tisíce návštěvníků, pro něž je line-up nabitý jmény světových i českých DJských hvězd zárukou nezapomenutelné atmosféry. A chybět nebudou ani letos.

magazin.cz
K desátým narozeninám festivalu přiletí pogratulovat jeden z nejúspěšnějších současných producentů a DJ se strhujícím drivem - AXWELL ze slavného tria Swedish House Mafia. Autor hitů jako Feel the vibe nebo I found you na Mácháč 2010 zamíří přímo z Ibizy, kde má pravidelnou rezidenturu v klubu Pacha. Tím dalším bude Marco V, který na hudební scénu vtrhl jako velký inovátor na poli trancu a dalších odnoží elektronické hudby. V dnešní době uznávaný a svou precizností proslulý nestor taneční scény se právem řadí mezi nejžádanější DJe. Dále vystoupí holandský DJ Sidney Samson, jenž se svým aktuálním trackem Riverside boduje snad ve všech hudebních žebříčcích. Trojici zahraničních hostů doplňuje talentovaný producent a DJ Max Vangeli, podepsaný pod skladbami Swedish beauty a Gama.

Jubilejní desátý ročník naváže na hvězdná jména z předchozích let, jakými jsou např. Tiësto, Paul Van Dyk, Boy George, CarlCox nebo holandský producent Junkie XL. O vrchol festivalové sezóny se tak i letos postarají na třech stagích nejlepší zahraniční i domácí DJská esa.

MÁCHÁČ 2010
Kdy: 20. 8. 2010
Kde
: pláž Klůček / Máchovo jezero, Doksy
Kdo: AXWELL (Swedish House Mafia), Marco V (NL), Sidney Samson (NL), Max Vangeli (USA, CA) a další

Za kolik: předprodej vstupenek v síti Ticketpro aktuálně za 595 Kč, od 16. června za 695 Kč, od 16. července 795 Kč a na místě za 900 Kč. Cena all inclusive VIP vstupenek, které zahrnují řadu výhod jako neomezenou konzumaci, vstup na terasu a další, je 2500 Kč.

Další informace o vystupujících a festivalu najdete na www.festival-machac.cz, v předprodejní síti www.ticketpro.cz .

AXWELL live @ Stereosonic, Australia (2009)

Marco V @ Sensation White

Sidney Samson – Riverside

Max Vangeli – Swedish beauty

Oficiální videoreport z loňského roku – Mácháč 2009:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 16