Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Takhle teskní Nedvěd po Sv. Lucii. Mrkněte, jak si užíval po boku krásné herečky v proklatě nízké mini!

Frontman kapely Bek Ofis Jan J. Nedvěd se ještě nevzpamatoval ze svého exotického zažitku na ostrově Sv.Lucie a už se stihl zapotit vedle překrásné herečky, se kterou před nedávnem natočil romantický duet.

Herečka a zpěvačka Petra Pudová je především známá ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde ztvárňuje roli krásné barmanky Angeliny. Ve svém vztahu s Honzou Nedvědem má prý ale jasno “ Už skoro rok mám vážný vztah, ve kterém jsem moc šťastná. Honza je ale neuvěřitelně galantní a přátelský člověk a proto jsem v otázce spolupráce s ním neváhala. “ nepopřela kráska. Oba zpěváci při nedávném vystoupení úplně poprvé zazpívali naživo svůj sladký duet, na který se můžete exkluzivně podívat na našem videu. Zpěváci byli ale tak rozdovádění, že se dokonce po sobě váleli a rozvičovali se spolu. Těžko říct, zda jen shazovali nabraná povánoční kila, trénovali na spartakiádu nebo zda je vzájemné tření tolik těšilo! 

 

 

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!