Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Velice zvláštní sexuální zážitky

Okořenit milostný život lze nejrůznějšími způsoby. Ať už někdo vyrazí na poněkud extravagantní místa, kde se chce věnovat erotickým hrátkám, nebo touží po netradičních sexuálních praktikách.

Zvláštní odrůda fetišismu se objevuje u jedinců, kteří potřebují k sexuálnímu vzrušení neobvyklé podněty. Pak mohou někteří zažít velmi kuriózní sexuální zážitky.

Jistý muž prý nebyl schopen pohlavního styku, aniž by se nenacházel se svou partnerkou v pohybujícím se dopravním prostředku. Tento podivín dokonce pravidelně uplácel svého kamaráda, aby ho vozil ve vyřazené sanitce, kterou si muž obstaral speciálně pro své erotické hrátky.

Po nocích mu jízdu v sanitce zpříjemňovala jeho přítelkyně, které se erotické hrátky během projížďky začaly líbit. Časem ale muže asi prostředí sanitky omrzelo, a tak cestoval se svou přítelkyní velmi často v lůžkových vozech. Tento způsob však páru také dlouho nevydržel, a to hlavně z finančních důvodů. Dlouhé a časté cesty ve vlaku se zkrátka prodraží. Další problém se objevil ve chvíli, když vlak zastavil ve stanici. To u muže došlo k okamžité ztrátě erekce.

magazin.cz

 

Podněty vzrušující nejrůznější sexuální fetišisty by vydaly na velmi obsáhlý seznam. Dnes jsou lidé při výběru netradičního místa často ovlivněni módou nebo třeba technickým pokrokem. Mnoho fetišistů například sní o tom, že zažijí sex v kabině kosmické lodi. Nicméně je potřeba dodat, že realizace pohlavního styku ve stavu beztíže je technicky náročná.

V literatuře se sexuologickou tématikou najdeme několik případů, kdy se partneři oddávali erotickým hrátkám ve výtahu. Kabiny výtahůl přitahují mnoho jedinců  a úplně nejlákavější jsou ty v mrakodrapech. Důvodů je hned několik. Pokud má budova jenom několik málo pater, musí partneři výtahem jezdit opakovaně nahoru a dolů, což není zrovna pohodlný způsob. Výtahy v mrakodrapech také obvykle vypadají lépe a jsou prostornější, než ty v menších domech. A fetišisté trpící ještě exhibicionismem vyhledávají otevřené kabiny výtahů, aby tak uspokojili své choutky.

Více komfortu než výtah poskytují milencům lůžkové vozy vlaků. Možná ještě naše babičky či prababičky jsou dojaté, když si vzpomenou na svou romantickou svatební cestu, na kterou vyjížděly právě v lůžkovém voze. Tyto vozy vlaků jsou ještě dnes na 29. příčce žebříčku míst, kde ženy nejčastěji přijdou o panenství.

magazin.cz

 

Jistou formou sexuální úchylky s názvem poriomanie je silná touha cestovat. Jedinci s poriomanií se vyznačují tendencí k útěkům a potulování. Pokud však člověk neustále touží po cestovatelském dobrodružství, může tato skutečnost představovat jistou sexuální náhražku. Podle odborníků bylo prý několik známých cestovatelů v dějinách sexuálně nezralých. V tom případě pak jejich sexuální zvídavost nahradila zvídavost cestovatelská.

Absence sexuálního pudu je pak nahrazena jistou toulavostí. Pokud ještě cestovatel učiní nějaký zajímavý objev, zažívá pocit podobný orgasmu. Jako příklad poriomanie uvádějí sexuologové postavu bájného Odyssea. Ten cestoval prakticky celý svůj život, na svou rodnou Ithaku se z cest vrátil až v době, kdy již pro pokročilý věk nebyl schopný aktivního sexuálního života.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1