Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Kdo žádá o ruku? Muži, nebo ženy?

Vášnivé, romantické vztahy se opěvují v románech, ale v reálu nemusejí každému vyhovovat. Avšak kdy je ten správný čas na potvrzení ať už megadivokého, či supergaučového vztahu?

Různé studie věhlasných světových univerzit se zabývají vším možným - od počtu orgasmů po dvacetiletém manželství na hodinu (0,00023) po procento milovníků nechávajících si na nohou při souloži ponožky (75 %). Teď konečně přišel čas na otázku: Kdy je nejlepší čas položit na zem kapesník (k čemu asi - abyste si nezamazali kolena!) a položit tu nejzásadnější otázku (romantických filmů): Vezmeš si mě?

Průměrný muž zatouží po jistotě teplých večeří a pravidelně vyžehlených košil po 2 letech, 11 měsících a 9 dnech. Kdežto ženy, protože jsou, jak bylo dokázáno mnoha jinými studiemi, vyspělejší a chápavější, k tomuto bodu dospějí o čtyři měsíce rychleji, tedy za 2 roky, 7 měsíců a 24 dnů poté, co se poprvé potopily do modře jeho očí (jistě, vztahuje se to i na ostatní oční barevné mutace).

Z toho si i méně chápavý jedinec odvodí, že pokud chce ženu přivést alespoň jednou na vrchol blaha tím, že jí splní tajné přání (o orgasmu nemluvíme - jsme realisté), neměl by sobecky čekat, až na to dostane chuť nebo ho k tomu dokope maminka, a hezky se zařídit podle tohoto britského výzkumu.

Špatné načasování
Ono se taky může stát, že pokud tu správnou chvíli prošvihnete, tak místo roztouženého ano uslyšíte tak akorát: "Pozdě, drahouši, beru se Ferdu z vrátnice." Až 75 % dotazovaných totiž zažilo, že špatné načasování této otázky znamenalo konec vztahu.

Jako vzorek při průzkumu posloužilo na 3 tisíce zasnoubených nebo sezdaných párů, což přineslo ještě jedno pro šovinisty zvláště šokující zjištění. Emancipace jde kupředu takovým tempem, že jedna žena z deseti požádala o ruku muže! Ano, už blízko je doba, kdy se muži definitivně chopí vařečky...

Slečna Alexandra Campos k tomu na veletrhu svatebních agentur řekla: “Letošní rok je přelomový.  Dlouho udržovaná tradice randění je pryč. Ženy mohou vzít věci do vlastních rukou a položit tu OTÁZKU samy. Jako to udělala pokroková Sienna Miller, když požádala Rhyse Ifanse, aby ji co nejdříve udělal nejšťastnější ženou. ”

Uvažovali jste někdy o svatbě, nebo je to přežitek?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 73