Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Sex v letadle! Jak na to?

Letadla coby dopravní prostředek jsou už dnes naprosto běžná, a tak mizí ono někdejší vzrušení z prvních letů, kdy jste byli ohromeni technikou a zároveň se báli, zda náhodou nespadnete.

Dnes už si mnohem spíše „užijete“ nudných procedur u pasové kontroly, následně se usadíte, něco pojíte a celou dobu letu budete hledat vhodnou pozici k sezení.

Tak nudné to ale zase být nemusí. Alespoň podle magazínu AskMen. Často můžete vedle sebe narazit na pěkné objekty, které nemají do čeho píchnout podobě jako vy. Co takhle toho využít a trochu si zašpásovat deset kilometrů nad zemí? To vzrušení za to stojí! Přitom by se vám mohlo hodit pár rad, které AskMen sepsal.

Požádejte o sedadlo v uličce
Skórovat v letadle pochopitelně vyžaduje určitou strategii. Naprostým základem je vybírat s rozmyslem sedadlo. Nejvíce se hodí ta v uličce, kde nejenže můžete pozorovat vhodné partnery na rychlovku, zároveň však budete mít potřebnou volnost v pohybu.

Při „check-in“ stačí požádat o sedadlo v uličce, a pokud nepřijdete na poslední chvíli, mělo by vám být vyhověno. Ještě lepší je „bukování“ letenek přes internet, kde si často sami můžete s předstihem vybrat místo. Jelikož jsou letadla zaplňována obvykle zepředu, vyplatí se zvolit nějakou ze zadních řad. Získáte tak vcelku slušnou pravděpodobnost, že tu budete téměř osamoceni a mít dostatek místa pro všelijaké hrátky.

Rozhlédněte se kolem sebe
Naprosto zásadní je prozkoumat terén. Ještě před vzlétnutím se důkladně seznamte s potenciálně vhodnými kandidáty. Pokud by vás měli dělit řvoucí děti či prudérní důchodci, vyplatí se přinejmenším zkusit to s výměnou míst.

Přestože většinou v letadle narazíte na neznámé lidi, není vyloučeno, že zrovna poletíte se slavnou celebritou, nebo vypracovaným atletem. Vzhledem k tomu, že i oni se s velkou pravděpodobností nudí, mohli byste mít o zajímavý zážitek postaráno.

Upozorněte na sebe
Jakmile zjistíte, kde váš objekt zájmu sedí, měli byste na sebe upozornit. Proto vstaňte a jen tak ledabyle se projděte. Přitom se snažte zachytit její (jeho) pohled. Předpokládejme, že lovit budou především muži. Ženy je důležité zaujmout prvním pohledem, takže je naprosto zásadní něco tajemného jím naznačit a vytvořit tak pro ní příběh, nad kterým se začne zamýšlet.

Jděte na záchod ve stejný čas

Pokud se vám podaří vše předešlé podle plánu, měli byste se pustit do vlastní akce. Jistě, ta je tím nejtěžším z celé procedury vůbec, a abychom byli upřímní, ne vždy musí vyjít. Ne snad proto, že by vyhlédnutá žena nechtěla, ale prostě proto, že ji v potěše zabrání nesmyslné zásady slušného chování.

Za pokus to ale určitě stojí. Bedlivě ji pozorujte a vystihněte okamžik, kdy se vydá k toaletám. To je vaše chvíle. Vydejte se stejným směrem, a když se střetnete, snažte se navodit nezávaznou konverzaci.

Pokud to vyjde, můžete si gratulovat.

Zkusili jste to někdy v letadle?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 179