Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Mel B / foto: ultimo.co.uk

Nadržená Mel B: Sex potřebuji pětkrát denně!

Čokoládová kráska Melanie Brownová, ve světě známá pod uměleckým jménem Mel B jako členka někdejší dívčí anglické popové skupiny Spice Girls, je ve svých 34 letech opravdovou "kočkou k nakousnutí".

Reportérovi německého serveru bild.de bez obalu přiznala, že po sexu touží pětkrát denně.

Své vypracované sexy tělo ukázala Mel B ve Frankfurtu nad Mohanem během sportovní akce nazvané Fitness First. Při této příležitosti se reportérovi zmíněného serveru svěřila i s některými osobními tajemstvími.

Kromě zdravého jídla, množství vody k pití a pravidelné péče o sebe potřebuje Mel B podle svých vlastních slov ještě něco navíc.

Její osobní motto totiž zní: "Sex pětkrát denně!" Mel B to nazývá slovem "sexercise" (slovní hříčka, anglicky znamená slovo exercise cvičení - poznámka Korza). Bild.de k tomu poznamenává, že je to "sportovní výzva" pro zpěvaččina manžela Stephena Belafonta (34).

Ten se s Mel B oženil před dvěma lety a teď nastal čas na přírůstek do rodiny. Zpěvačka má už dvě dcery z předchozích vztahů.

"Mám ráda velkou rodinu," svěřila se Mel B, řečená Scary Spice. "Manžel má v příbuzenstvu dvojčata a já bych neměla nic proti tomu, kdyby se narodila i nám," dodala s úsměvem kráska, která se ve dnech 1. až 7. února stane tváří Mezinárodního týdne fitness.

Podle bild.de by budoucí mamince Mel B díky pravidelnému pětinásobnému "sexercise" denně ani nechybělo cvičení ve fitku.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 105