Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Hodně ujeté sexuální hračky

Co se týče sexu, není dnes nic tabu.

Super panna
Přeborníci v této oblasti jsou zejména Japonci, třeba internet se hemží záběry na společnou výuku orgasmu. Tisíce japonských mužů si pořizuje hyperrealistickou pannu, která jim následně dělá společnost. Podoba s živou lidskou bytostí je neuvěřitelná. Výška odpovídá zemi původu, pouhých 155 cm, míry 90-58-80. Uspokojí všechny jejich potřeby a své vlastní jaksi nemá… V ceně 6500 dolarů je plná kustomizace, zákazník si může vybrat z široké nabídky tváří vlasů atd. Základní vlastností je odolnost proti vodě a tedy omyvatelnost.

magazin.cz

Umělá panenská blána
Kdo může potřebovat falešnou panenskou blánu? Přesto se našel výrobce, který nabízí plastikový pytlík naplněný falešnou krví. Je jím firma Gigimodo zabývající se výrobou sexuálních hraček. Takže dívky, které lhaly o své neposkvrněnosti, mají příležitost oklamat své mužské partnery.

magazin.cz


Cup nude

Tahle sexuální hračka se tváří jako instantní nudle v kelímku, po detailnějším prozkoumání dokáže překvapit. Rozhodně uspokojí jinou potřebu, než je hlad. Po sejmutí víčka je hned jasné k čemu tenhle papírový kelímek slouží.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 88