Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Televizní bordel: Reality show prodává panenství!

Dá se zajít ještě dál?

Reality show jsou morálně často hodně na hraně, někdy i za ní. Ale to, co chystá australský producent Justin Sisley, nemá obdoby. V přímém přenosu chce nabízet na prodej panenství a panictví dobrovolníků.

Dobré peníze

Sisley strávil zhruba rok hledáním dobrovolníků a dobrovolnic, kteří by byli ochotni poskytnout své „poprvé“ za úplatu. A podle svých slov jich našel dost.

Popravdě, pro panny a panice je to docela výnosný byznys. Dostanou dvacet tisíc dolarů (cca 400.000 Kč) jen za účast a k tomu ještě 90% z prodeje svého „věnečku“. Za trochu té trapnosti si tak dobrovolníci přijdou na slušné peníze.

Reality show, podle které chce Sisley navíc natočit ještě dokument, už ale vzbudila oprávněné pohoršení. Australské úřady už se daly do pohybu a hrozí producentovi, že pokud bude v této činnosti pokračovat, nevyhne se obvinění z kuplířství.

V Austrálii to nechtějí
Sisley se proto rozhodl show přesunout z Austrálie do amerického státu Nevada, který je neřestí proslulý. Ostatně, právě tady najdete město hříchu Las Vegas.

Pravdou nicméně je, že tahle reality show prostituci docela dost připomíná. Akorát se nebude odehrávat intimně, nýbrž veřejně. A „soutěžící“ si vydělají mnohem více peněz, než kdyby postávali na ulici a nabízeli své služby.

Otázkou nicméně zůstává, kdo dobrovolnice a dobrovolníky vydraží. Pokud by aukce probíhala veřejně, čelili by zájemci ostychu a dost možná i veřejnému pranýřování.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 37