Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Tipy na nebezpečný sex. Tak bacha!

Máte pocit, že vám zevšedněl domácí sex v ložnici, který následuje po nudném sledování televize, pojídání chipsů a popíjení piva?

V tom případě je tu pro vás pozoruhodný seznam rad, jak se milovat jinde než v posteli, spolu s upozorněním, co vám přitom může hrozit. Německý server bild.de nabízí osm desítek míst, kde lze zkusit sex, a stejný počet rad, čeho se tam vyvarovat.

Tak například:

  • Na letišti pozor na všudypřítomné bezpečnostní kamery. Snad jen toalety a sprchy nabízejí trochu nerušeného soukromí.
  • V lese se raději nemilujte během lovecké sezony. Každý pohyb ve křoví může přilákat pozornost nimroda s ostře nabitou zbraní.
  • Při "open air festivalu" se držte dál od jeviště. Stávají tam totiž kamery, které sledují reakce publika - a určitě byste se neradi zničehonic během chvílí vášně objevili na obřím plátně…
  • V kanceláři vám nehrozí nebezpečí jen od neočekávaně přišedšího kolegy, ale taky od uklízečky či od muže z hlídací služby.
  • V kočáru při projížďce městem dejte kočímu hned při nástupu spropitné a požádejte ho, aby tentokrát vynechal obvyklé upozorňování na kdekterou pamětihodnost.
  • Na cizí svatbě se vyvarujte milostných hrátek v pokoji, který je určen novomanželům. Tam můžete být "přepadeni" v každém okamžiku!
  • Na WC v letadle se milujte tiše a pokud možno jen krátce, abyste se vyhnuli netrpělivému klepání na dveře nebo pozornosti starostlivé letušky či palubního stevarda, proč že je toaleta tak dlouho obsazena.
  • Vyvarujte se milování v dobře přístupné a známé jeskyni. Jinak riskujete, že vás odněkud bude šmírovat jeskyňář, o jehož přítomnosti nebudete mít tušení.

Mezi dalšími vybranými místy pro vzrušující sex uvádí bild.de například říční břeh, muzeum, vodopád, antické ruiny, golfové i fotbalové hřiště, saunu, hradní zříceninu, kolonu krokem popojíždějících vozidel, dům rodičů, podzemní i dálniční parkoviště, vinici, autobusovou čekárnu, kino, pláž, sprchu, iglú, telefonní budku, rozhlednu, jeviště, motorku, horskou chatu, spuštěnou pračku, plachetnici, piknik, koncert, horskou dráhu a další.

Rady, na co si dát pozor, dává server i v souvislosti s milováním na různých turisticky vyhledávaných místech Německa i světa.

Třeba pod berlínskou Braniborskou bránou, na vrcholu hory Zugspitze, na festivalu v Kolíně nad Rýnem, na mnichovském Oktoberfestu, pod Eiffelovkou, na Vídeňském kole či na brazilské Copacabaně. O této světoznámé přímořské pláži říká: mějte na paměti, že je tam živo ve dne i v noci, a navíc tam není zrovna bezpečno…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 14