Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Nejoblíbenější místa, kde sex stojí za prd!

Sex se dá provozovat všude možně. Ale stojí to za to?

Mnozí lidé, a nejsou to jen muži, mají zakódováno, že na některých místech musí být sex nutně báječný, zatímco doma v posteli to stojí za prd.

Tuhle rozšířenou domněnku se pokusíme vyvrátit. Představíme vám místa, na kterých sice každý touží souložit, ale jakmile k tomu dojde, žádná velká výhra to není.

Auto
Lidé souloží v autě opravdu jen z několika specifických důvodů. Buď to nemohou dělat v domě svých rodičů (třeba protože jsou nábožensky založení), někoho podvádějí, dělají to se šlapkou nebo jsou bezdomovci. Ruku na srdce, žádná z těchhle možností není zrovna výhra.

Spousta lidí to zkusí jen tak, protože je to dobrodružné. Většinou je to ale poprvé a naposled. Pokud nemáte zrovna hummera, budete se cítit poněkud stísněně, neustále se budete o něco mlátit, za chvíli bude v autě neúnosné vlhko a lidé venku se vám budou smát.

Deset tisíc kilometrů nad mořem
Dělat to na toaletě v letadle mnohé neuvěřitelně přitahuje. Ostatně, tito lidé mají vlastní klub, a kdo je jeho členem, může na sebe být patřičně pyšný. Opravdu? Předtím se totiž musel ve dvou narvat na záchodek, kam se stěží vejde jeden člověk a ještě si to tam rozdávat.

Pokud nechtěl být nachytán, musel krotit své vášně a stejně spousta lidí vědělo, co se tam děje. Nehledě na to, že toalety v letadlech nejsou zrovna hygienické. Vždyť sotva splachují a při turbulencích létají výměšky všude možně, jen ne do mísy. Souložící pár je pak vkusně vytře.

Školní třída
Třída je plná dětí, je to takový jejich druhý domov a jediné, na co dovedete myslet je to, jak si tam zasouložit? Inu, zamyslete se nad sebou. Z nějakého důvodu je prostředí třídy oblíbeným dějištěm porna.

Žák je zlobivý, zůstane po škole a nerealisticky krásná učitelka mu začne působit rozkoš. Ale vzpomeňte si, jak vypadaly vaše učitelky, a uvědomte si, že jejich role ve škole zastupuje tu mateřskou. Brzy vám z toho začne vycházet pěkně perverzní záležitost.

Kuchyně
Soulož na kuchyňském stole. Proč k ní dochází? Zřejmě proto, že pro mnohé je neuvěřitelně sexy, když si mohou dát takovou rychlovku třeba během vaření pro své přátele, kteří pak ze stejného stolu nic netušíc konzumují. Představa soulože v kuchyni může být poněkud nepříjemná, na druhé straně taková kuchyňská linka je bytelná a souloží se na ní velmi dobře.

Postel rodičů
Pro mnohé muže je nádherné, když mohou svou milou zprznit v posteli jejích rodičů – ochránců její nevinnosti. Zatímco jsou rodiče třeba na nákupu a nic netuší, vy si dáváte jejich dceru na zapovězeném místě. Také pro dívky je to z nějakého důvodu příjemná představa.

Na druhé straně si ale uvědomte, že v té samé posteli den co den spí zpocený tatík ve svých trenýrkách, případně zde čas od času ještě souloží s paní matkou. Potom už se vám do toho možná chtít nebude.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 103