Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Sex-drive-in: sexuální pomůcky přímo do auta

Mazaná Sherry obelstila zákony - otevřela "sex-drive-in" s dotazníkem.

Známe to i u nás. Občerstvení lze nakupovat přímo okénkem vozu přímo za volantem. Ale protože Amerika je zemí neomezených možností, mají v Alabamě už i "sex-drive-in"!

Zasloužila se o to jistá Sherry Williamsová, takto prodavačka erotických pomůcek. A jak píše server shortnews.de, zbrusu novou provozovnu otevřela přímo před budovou univerzity!

Naráz mohou vjet k okénkům až tři vozy. Pak si řidiči či řidičky, podle vlastního gusta a zaměření, mohou koupit vibrátory, želízka, kroužky na penis a podobné libůstky. Nejdřív ovšem musí vyplnit předepsaný formulář a v jeho rámci popsat i svůj aktuální zdravotní stav.

Bezva finta

Fintou, kterou šikulka Williamsová vymyslela, chytře obelstila alabamské zákony. Ty totiž na území státu výslovně zakazují prodej erotických pomůcek, ledaže by sloužily k medicínským či vědeckým účelům.

Díky zmíněnému dotazníku na téma "zdravotní stav" je Sherry z obliga - a řidiči či řidičky si mohou užívat. Třeba rovnou za volantem…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 18