Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Přátelský sex

Jste taky na seznamce? Tedy mám na mysli právě tuhle, místní… Líbím se ti.

Ono jich je ještě spousta dalších na netu plus x dalších možností, jak se rychle seznámit. Na jedné straně Speed Dating, na straně druhé dokonce zájezdy pro nezadané. Myslíte, že tam najdete lásku? Opravdovou, životní, osudovou, takovou, kvůli které nebudete jíst, spát a nonstop na ni budete myslet? Přála bych vám, aby se vám to povedlo a že se to může stát, je jisté. Důkazem jsou mnohé vaše příběhy. Ale častější je, že tímhle způsobem potkáte pár nových kamarádů, najdete přítele anebo sexuálního partnera. Míněno tím – partnera pouze na sex.

magazin.cz

Trochu jsem o tom přemýšlela. Sex máme rádi. Rádi ho děláme. Když ho nemáme, tak nám chybí. (Stejně tak nám, samozřejmě, chybí i milovaná bytost, ale to jiná kapitola…) Jenže – co s tím? Všeobecně se má za to, že muži trpí nedostatkem sexu víc než ženy, které TO tolik nepotřebují. (Sorry, ale řeknu to natvrdo – ženám se neplní semenné váčky.) Takže potřebují – muži – vypustit páru. Chápu to. A co my holky? Je velký omyl myslet si, že nedostatkem sexu netrpíme. Trpíme stejně, ale jinak. Chybí nám náruč, teplé tělo a přebývá energie. Sexuální. A jsme pak pořádně mrzuté. Když se nám povede dobrý sex, máme pak tak dva, tři dny klid. Jako muži, hahaha.

Co s tím? Najít si kámoše na sex. Jestlipak to funguje? Může. To záleží jen na těch dvou. Problém je, že holka se většinou nakonec zamiluje. A muž, jako lovec, a navíc nezamilovaný, loví dál.

Marně přemýšlím, co s tím. Na nic jsem nepřišla. Vy ano? Jestli jo, pak mi to řekněte. Otázka zní: Jak na to, aby přátelský sex fungoval?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 13