Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Nekousat, neškrábat!

Koušete jako kočka? Máte ostré drápky? Pak pozor na to!

Tak jsem nedávno byla svědkem zajímavé debaty o „úrazech“ při sexu. Míněno samozřejmě jen drobné události, jakými jsou modřina, škrábnutí, kousnutí… však víte. Diskuze několika žen se točila kolem toho, zda je to kultivované, zda se toho máme vyvarovat či na to naopak nemyslet, protože to k sexuálnímu souboji mezi mužem a ženou patří a mělo by se s tím počítat. Na přetřes přicházely všelijaké historky, co se kdy které z nás přihodilo.

Když nám bylo patnáct, děsily jsme se cucfleku a odsuzovali kluky, kteří si takhle označovali dobytá území, ale přitom jsme na ten červenofialový flíček na našem krku, pokud jsme se staly jeho vlastníky, byly jaksepatří pyšné. Mamince jsme namluvily, že nás bojí v krku, zahalily se šátkem a na schůzce s kámoškou naopak krkem kroutily tak dlouho, dokud se neozvalo obdivné: „Jééé!“ Často jsme měly prokousnutý ret a někdy i tvář. To první nám provedl náruživý sameček, to druhé jsme si udělaly samy během zběsilých líbaček při každé vhodné příležitosti.

magazin.cz

Pamatuji si i na uštípnutý zub, ke kterému přišlo jedno děvče ve chvíli, když si je její milý chtěl opřít o lavičku a tak nešikovně s ní manipuloval, že sklouzla a praštila se o opěradlo. O pár let později patřily ke kuriózním úrazům zlomené nehty na rukou o tehdy ještě „křupavé“ zadečky našich milých chlapců a modřiny na nohou nikdy neslézaly. O odřených kolenou nemluvě.

A ještě později? To už jsme byly často tak vážně zadané, že přinést si nějaký úraz „zvenku“ nepřicházelo v úvahu. Vzpomínám si na kamarádku, která si zaskotačila mimo domov a nešťastně si odřela záda. V zoufalství vymyslela, že manželovi namluví, že jsme byli spolu ve fitku a tam upadla na činky… nebo něco na ten způsob. Dodnes nevím, zda jí na to skočil.

Z toho plyne poučení, že vzhledem k riziku je úplně nejlepší být věrný. Aby se někomu z vás nestalo to, co mně. Jednou jsem takhle potkala muže a zajiskřilo to tak, že nebylo jiného východiska než… Když jsme pak stáli nazí proti sobě, podíval se na mě a vážně pronesl: „Nekousat, neškrábat!“ A kouzlo okamžiku bylo pryč…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2