Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Kuriózní úrazy, které se mohou stát při sexu

Sex patří jistě mezi činnosti, kterými si člověk zpříjemňuje život. I při této příjemné aktivitě se ale člověk může nepříjemně zranit. Kvůli úrazům pak může osoba na sexuální radosti na nějaký čas zapomenout.

Jedna nejmenovaná žena jistě nikdy nezapomene na svou nehodu s vibrátorem. Se svým partnerem si užívala intimní chvilku, kterou ale narušila nepříjemná věc – ženě během praktik zůstal v konečníku vibrátor a nešel vyndat. Žena musela vyhledat lékařskou pomoc. Než ji ale přijal doktor, musela hodinu sedět v čekárně – a jistě se jí nesedělo nejlépe. Lékař a zdravotní sestra ženě od problému pomohli, rozhodně se však nejednalo o příjemnou proceduru. Lékaři na klinice se také nad ženinou nehodou usmívali. Mladá žena po této bolestivé zkušenosti neměla na sex ani pomyšlení.

 

Do brněnské nemocnice byl jednoho dne převezen muž, který utrpěl velmi bolestivý úraz při milování se svou přítelkyní. Ta se při pohlavním styku naštvala, když chtěl muž přestat a vytáhnout penis z její pochvy. Žena mu toto počínání chtěla znemožnit a výsledkem tak byl partnerův natržený šourek a poraněná varlata. S lékařskou pomocí se muž brzy zotavil a sexu se tak dnes může věnovat naplno. Možná, že si ale muž po této zkušenosti našel jinou partnerku.

 

magazin.cz

 

Že moc alkoholu v krvi škodí, o tom se přesvědčil jeden muž z Čech. Se svou přítelkyní slavili a vypili o pár sklenek alkoholu víc než měli. V tomto alkoholovém opojení dostali oba chuť na sex, což v jejich stavu rozhodně nebyl dobrý nápad. Jejich sex byl tak divoký, že dvojice spadla z postele a to tak nešikovně, že si muž poranil penis. Běžně se o podobných úrazech mluví jako o zlomeném penisu, i když se v této časti mužského těla nenachází žádná kost. V penisu se poškodí, někdy dokonce prasknou vazivová pouzdra topořivých těles a tak se brzy dostaví velká bolest a otok. Naštěstí se toto zranění většinou brzy a bez nepříjemných následků zahojí. Muž ale musí na nějaký čas zapomenout na sex a od bolesti pomohou obklady.

 

I při oblíbeném orálním sexu se mohou stát nehody, které způsobí bolestivá zranění. Muži mají někdy po orálním sexu pokousaný penis od své partnerky, která se zřejmě pokoušela sexuální hrátky něčím obohatit. Rány na penisu se rychle zahojí, pokud se do nich ovšem nedostane infekce. To pak mohou nastat nepříjemné komplikace.

 

Muži také často vymýšlejí, jakým způsobem by mohli zlepšit orální sex, aby si ho jejich partnerka maximálně užila. Bohužel mají muži někdy špatné nápady. S velkými bolestmi břicha po orálním sexu bylo v nemocnici hospitalizováno už spoustu žen. I v českých nemocnicích bychom našli takové případy. Partneři těmto ženám při orálním sexu foukali do pochvy. To ale rozhodně není dobrý nápad. Vzduch se totiž přes pohlavní orgány dostane do břicha a ženě tak začne být nevolno a dostaví se silné bolesti. Vzduch se  v těle ženy časem vstřebá, pokud ovšem není těhotná. V takovém případě se totiž vzduch dostane až do krve a může tak dojít k embolii, která pro ženu znamená smrt.

 

magazin.cz

 

Jedna španělská prostitutka měla tu smůlu, že zemřela přímo při práci, když svému klientovi dělala dobře ústy. Žena při orálním sexu totiž vdechla kondom a udusila se. Vyděšený zákazník od prostitutky utekl a policisté se domnívali, že mladá žena byla zavražděna. Při pitvě ale lékaři našli kondom v dýchacím ústrojí prostitutky.

 

Lékaři z olomoucké nemocnice museli pomáhat jednomu muži od nepříjemného problému. Muž si k masturbaci vzal na pomoc šišku, která se mu ale zasekla v konečníku. Aby toho nebylo málo, začala se šiška v těle rozevírat a muž tak musel podstoupit chirurgický zákrok. Příště si jistě muž rozmyslí, jaký předmět použije ke svému sebeuspokojení.

 

Sex u otevřeného okna může být vzrušující, ale také nebezpečný. Příkladem za všechny je německý pár, který se oddával milostným hrátkám přímo na parapetu. Pár byl při sexu tak divoký, že vypadl z okna. Dvojice tak mohla být ráda, že bydlela v prvním patře a zranění tak nebyla vážná.

 

Jeden Angličan zase nezapomene na sexuální hrátky v koupelně. Sex ve vaně nebo sprchovém koutě je už běžnou záležitostí a tak se muž postavil na pračku s vrchním plněním a chtěl, aby ho partnerka orálně uspokojila. Muž ale zapomněl zavřít otvor pračky a během orálního sexu se smekl, spadl do pračky a zlomil si nohu.
 

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2