Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Mužský G-bod – víte, kde je?

Ženy mají svůj G-bod, jehož drážděním zažívají pocity více než příjemné. Ovšem ani muži nejsou o nic ochuzeni, i oni mají totiž svůj G-bod. Víte, kde ho hledat?

Když váš partner v posteli sténá, předstírá vzrušení nebo je to z důvodu, že jste našla jeho bod G… Ano, mužský bod G také existuje, ale je trochu těžší ho najít. Naštěstí existují také zvídavé ženy, které své hledání nevzdávají ani po prvním neúspěchu.

magazin.cz

 

Pod pojmem mužský G-bod rozumíme mužský vnitřní orgán – prostatu –, který nalezneme v místě těsně pod močovým měchýřem. Pokud začnete s jeho drážděním, přivodíte partnerovi podobné pocity, které zažívají ženy při stimulaci jejich dobu G. Muži jsou často velmi překvapení, jakéže místečko jste to objevila, protože většinou nemají o tomto svém centru rozkoše povědomí. Přitom prostatu zanedbávají až do té doby, než jim začne působit problémy. Je zde totiž shluk soustavy velmi citlivých nervů a je to místo, kde dochází k sekreci při ejakulaci.

 

Další erotogenní místo

Stejně jako ženský G-bod tak i prostata jsou stejné v tom, že jde o citlivé erotogenní místo ukryté uvnitř těla. A protože samy ženy nejlépe ví, jaké prožitky zažívají, když jim partner stimuluje jejich G- bod, měly by se i ony naučit techniku, kterou nejlépe provádět dráždění prostaty. Jak na to?

U kořene varlat leží malé neochlupené místo, tzv. perineum a tlak v této oblasti se pak přenáší rovnou na prostatu. Znamená to tedy, že pokud budete masírovat tuto oblast, zároveň se i když nepřímo, dotýkáte i jeho bodu G. Vzrušení partnera znásobíte, jestliže mu budete při stimulaci perinea zároveň masírovat i jeho penis. Perineu se můžete věnovat také při některé z poloh, například tehdy, když jste k partnerovi zády. Také intenzitu jeho ejakulace zvýšíte, pokud mu těsně před vyvrcholením zatlačíte na tuto citlivou oblast.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!