Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jocelyn Wildenstein / foto: Daily Mail

70 miliónů za plastiku. A vypadá takhle!

Tahle žena je dokonalým důkazem tvrzení, že za peníze si všechno nekoupíte. Utratila neuvěřitelných 70 miliónů korun, aby vypadala dobře a udržela si svého manžela. Místo toho je z ní toto. A manžel? Už je pryč.

magazin.cz
Dvaašedesátiletá Jocelyn Wildensteinová patřila vždy mezi americkou smetánku. Rozhodně přitom nevypadala špatně, jenže obavy z toho, že i přesto opustí její milionářský manžel, ji donutily k sérii plastických operací. Výsledek je natolik hrůzostrašný, že byla vyhlášena nejpříšernější světovou celebritou.

 

Změnami v obličeji se chtěla přiblížit vzhledu exotických divokých koček, které milovala, domnívala se, že takto bude výjimečná a atraktivní. Jenže když jí její manžel poprvé po operaci viděl, jen v hrůze ječel a nebyl schopen ji poznat.

 

„Asi si myslí, že všechno jde opravit. Že může udělat úpravy v tváři podobně jako je dělá v domácnosti,“ řekl později deníku Daily Telegraph pan Wildenstein. Není divu, že se manžel později porozhlédl jinde a když ho našla v posteli s devatenáctiletou ruskou modelkou, rozvedla se. Rozchodem přitom vydělala milióny dolarů.

 

Bohatá Američanka vypadá sice příšerně, ale přesto o přízeň mužů nepřišla. Stále si užívá intimní večerní schůzky při svíčkách. Zajímavé, že by se přece jen za ty peníze dalo něco koupit…?

Co si o ní myslíte?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 208