Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
přepravní služba / foto: shutterstock

Přepravní služba FOFR doručí všechny dárky včas

Pošťák prý klepe vždycky dvakrát. Jenže někdy nezaklepe vůbec…

Zvláště nyní, v předvánočním období, je pošta doslova zavalená zásilkami, není proto výjimkou, když se některá opozdí třeba i o několik týdnů, případně vůbec nedorazí na místo určení. Naštěstí již máme k dispozici alternativy!

Aby byl Štědrý večer vážně štědrý

Přemýšlíte, jak to zařídit, aby se vaše dárky dostaly k příjemcům v pravý čas, nebo jste si objednali něco pěkného pro sebe a rádi byste se z toho těšili už na Štědrý den, ne po Novém roce? Česká přepravní společnost FOFR dopraví kusové i balíkové zásilky z domu do domu doslova fofrem! Soukromí dopravci představují díky individuálnímu přístupu ke každému klientovi nespornou výhodu a také jistotu. Ačkoliv i oni jsou před Vánocemi velice vytíženi, garantují expresní přepravu zásilek – například u FOFRu je to 24 hodin od druhého dne od naložení. Nebudete se tedy muset bát objednat nějakou maličkost na poslední chvíli, třeba i 22. prosince.

Skvělý přístup ke klientovi je polovinou úspěchu

Samotná objednávka služeb přepravní společnosti FOFR i průběh dodávky probíhá naprosto bezproblémově a komfortně. Její služby si můžete zajistit jak telefonem, tak emailem, faxem, nebo přímo na stránkách www.fofrcz.cz pomocí elektronického formuláře. Dříve než se rozhodnete, zda budete chtít tento způsob dopravy využít, můžete si prostřednictvím šikovného kalkulátoru zásilek vypočítat, na kolik by vás přepravné vyšlo. Většinou díky měření zásilky dle objemu ušetříte. Lze volit mezi několika přepravními moduly, dle toho, zda zásilku skutečně potřebujete již na druhý den, nebo se vám spíš vyplatí ušetřit a počkat si 48 hodin – i to je zanedbatelný čas. 

Proč zvolit soukromého dopravce

Jen o rychlosti přepravy mezinárodních zásilek a o přístupu to určitě není, i když už tyto benefity jsou dostatečně velkým důvodem. FOFR nadto umožňuje přepravu balíků včetně nadměrných zásilek a spolehlivý systém sledování zásilek. Služba působí celorepublikově a patří k ní 20 skladišť, kde mohou být vaše zásilky bezpečně uloženy. Specialitou přepravce FOFR jsou pak zásilky podléhající ADR, tedy doručení nebezpečného materiálu, který vám na běžné poště nevezmou.

K tomuto článku není otevřena diskuze