Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kabelka / foto: shutterstock

Kabelka jako duch každé ženy

Pořídit si originální kabelku, která by se dobře nosila, vešlo by se do ní hodně věcí a přitom se dala nosit i k lodičkám i teniskám, je už dnes snadná záležitost.

Tomuto popisu přesně odpovídají kabelky ve tvaru pytle, které představují kreativní řešení vašeho problému přenášení věcí z místa na místo. Inspirované jsou sportovními vaky, které lze nosit na zádech, ovšem právě jejich sportovní design neumožňoval nosit je například k elegantnějšímu outfitu.

Problém byl vyřešen tak, že vak dostal novou podobu a přetvořil se na dámskou kabelku, která je nejen praktická, ale také netradiční svým vzhledem. Dámská kabelka jako vak se hodí pro mnoho příležitostí, pohodlně se vám do ní vejde vaše oblečení na jógu, dáte do ní všechny dokumenty a osobní věci, které potřebujete do práce, využít ji lze také v případě, že po práci musíte ještě na nákup. Díky univerzálnímu vzhledu se hodí k šatům, sukni i kalhotám, ať jsou elegantního nebo sportovního ražení.

Elegantní, originální dámský vak

Dámské kabelky alá vak lze vzhledem přirovnat také k měšci, ovšem u některých modelů se jedná pouze o estetický doplněk, nikoliv funkční stahování. Zapínání je především na zip, najdete ale také kousky, které jej nemají vůbec. Vak lze nosit na zádech obdobně jako batoh, hodí se ale také na nošení v ruce nebo na popruh na rameni.

Kabelka - vak
Kabelka - vak (zdroj: different.cz)

Výhodou i nevýhodou takovéto kabelky je, že se skládá pouze z jedné velké kapsy, kam si ukládáte věci. Znamená to, že se vám snadno budou vyndávat, ale také se vám lehce mohou pomíchat. Nečekejte ani jiné drobné kapsy, maximálně uvnitř kabelky najdete malé všité kapsičky na uložení drobností. Aby si dámská kabelka zachovala tvar vaku, vyráběná je především z kůže nebo jiného tuhého materiálu. Ten poskytuje dobrou oporu přenášeným věcem, rovněž vám do tašky nenaprší. Na druhou je ale taková látka nepropustná, tudíž oblečení po sportu se vám v ní snadno zapaří.

K tomuto článku není otevřena diskuze