Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Velké slevy / foto: Shutterstock

Předsevzetí, že budete o letošních Vánocích šetřit?

Se slevovými kupóny do internetových obchodů a s využitím povánočních slev to nebude problém.

Vánoce jako svátky míru, klidu a pohody. Kdy jste naposledy nějaké takové zažili? Vánoce se čím dál více mění, jsou hektičtější, náročnější, a nějak ztrácí kouzlo. Také vám to tak přijde?

Děsíte se také posledního víkendu v říjnu, protože to je doba, kdy se v obchodech objevují vánoční dekorace a začíná vánoční šílenství? Nakonec jste 24.12. ze všeho tak vyčerpaní, že si přejete, aby už všechno bylo za vámi?

Možná vám pomůže změnit organizaci nákupu vánočních dárků, před Vánocemi se obchodům vyhýbat a začít si Vánoce zase užívat, jako když jste byli malí.

Místo do nákupního centra vyrazte s rodinou nebo přáteli na náměstí na svařák, a odpočívejte. Uvidíte, vánoční kouzlo se k vám zase vrátí.

A co s vánočními dárky? Jednoduše je nakupte na internetu. Třeba u toho svařáku nebo u ochutnávání cukroví. A ještě můžete ušetřit.

Nakupujte výhodně na internetu

Nejenže na internetu máte všechno zboží v jedné krabičce vašeho PC, můžete tak porovnávat ceny i modely a vybrat opravdu dobře. Zboží je navíc výrazně levnější než v kamenných obchodech. A máte možnost získat dodatečnou slevu prostřednictvím slevových kupónů. Ty se dají najít na specializovaných portálech, tedy opět všechny na jedné adrese. Jednoduše kliknete, stáhnete slevový kód a při nákupu zboží ve vašem oblíbeném obchodě tento kód vložíte do příslušné kolonky v objednávce. A je to!

Jako jeden z nejpřehlednějších a nejvíc uživatelsky příjemných můžeme doporučit portál MegaKupon.cz. Nabízí velké množství slevových kuponů do mnoha značkových obchodů. Nemusíte se tedy bát, že byste si nevybrali. A pokud neradi někde klikáte, brouzdáte nepřehlednými stránkami, zadáváte povinné registrace, MegaKupon.cz je pro vás optimální. Nic z toho vás na těchto stránkách nečeká.

A pokud chcete ještě více ušetřit, máme pro vás další návrh. Před Vánocemi nakupte jen ty nejnutnější dárky, a zbytek řešte až po Vánocích. Ježíšek může pod stromeček nosit i zajímavě zabalené obálky s penězi nebo dárkovým kuponem.

Co si dotyčný vybere je pak na něm. Navíc je předpoklad, že bude nakupovat až po Vánocích, kdy má většina obchodů povánoční slevy, a pořídí si tak více dárků za méně peněz.

K tomuto článku není otevřena diskuze