Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Václav Klaus / foto: Korzo

Má Klaus milenku? Vadilo by vám to?

Český prezident Václav Klaus byl údajně přistižen s milenkou. S pětadvacetiletou blonďatou letuškou Petrou Bednářovou měl šestašedesátiletý politik strávit noc v hotelu. A to hned po své inauguraci.

V hotelu za Prahou byl prezident, milenka i ochranka celou noc, informoval o tom deník Aha. Podle Blesku trvá vztah české hlavy státu s Bednářovou už přes dva roky. Už dříve byl Klaus načapán s jinou blondýnkou, Klárou Lohniskou. Ani jeden zálet přitom nevedl k rozvodu Klausových, kteří spolu budou letos v červenci už 40 let.

 

To všechno přes to, že Klaus podle svých slov lpí na rodině. Ostatně i ve volebním projevu před svým druhým zvolením prohlásil, že „klade důraz na klasickou rodinu“, že tuto hodnotu ctí. Před lety přirovnal odhalení své nevěry k přecházení na červenou. „V takovém případě musí člověk počítat s tím, že ho přejede auto,“ uvedl tehdy.

 
Znovu a znovu

Politické nevěry jsou v Česku takřka na denním pořádku. Premiér a předseda ODS Mirek Topolánek byl nevěrný své ženě s poslankyní Lucií Talmanovou, dokonce s ní má dítě, šéf ČSSD Jiří Paroubek zase utekl od své ženy Zuzany k mladší blondýnce Petře. Brzy po svém rozvodu si novou paní Paroubkovou vzal.

 

Zálety nejsou nic neobvyklého ani v zahraničí, dokonce i na nejvyšších postech. Vyprávět by o tom mohl někdejší americký prezident Bill Clinton, jehož záliba v ženách ho málem stála post nejmocnějšího muže planety. Nejnověji se „proslavil“ novou ženou francouzský prezident Nicolas Sarkozy. Po rozvodu si okamžitě vzal někdejší modelku Carlu Bruni.

 

Co si myslíte o politických záletech? Vadí vám nevěry vrcholných představitelů země? Jak by se měl prezident chovat podle vás?

Co si o tom myslíte?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 196