Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Amy Winehouse / foto: Shutterstock

Amy Winehouse šňupe vodku

Věčně zdrogovaná soulová hvězda Amy Winehouse chce zřejmě za každou cenu zemřít mladá.

Jinak si nelze vysvětlit fakt, proč na jednom z řady divokých večírků v soukromém klubu Bungalow 8 předvedla kousek, nad kterým se hrůzou postavily vlasy i těm nejotrlejším z nejotrlejších.

Zpěvačka, která byla ve skvělém rozmaru, se v klubu halasně bavila po boku Kelly Osbourne, Kimberly Stewart a další zlaté mládeže. Podle obsluhující barmanky popíjela veselá společnost jeden koktejl za druhým, když si pak nechali objednat rundu vodky.
"Amy zničehonic drapla jednoho panáka, zakryla si levou nosní dírku a pomocí brčka vyšňupla celou vodku do nosu," prozradila barmanka britskému deníku Daily Mirror s tím, že zbytek osazenstva zůstal jako opařen.

Šňupání alkoholu je považováno za hodně nebezpečnou záležitost. Nedoporučuje se hlavně kvůli tomu, že alkohol je tímto způsobem ve velkém množství absorbován přímo do krevního oběhu, což může tělu způsobit šok. Zdá se však, že Amy není v této smrtící disciplíně žádným nováčkem, protože vše bez úhony přežila a skvěle se bavila dál, až do rána.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 145