Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Líbímseti Club / foto: JFR

Líbímseti party: pařba s čokoládovou příchutí!

O víkendech se teď na dlouhou dobu vytratí slovo nuda ze slovníku všech ryzích pařanů a vůbec těch, co zvednou kotvy a vyrazí se bavit s Líbímseti Life!

Nejenže v sobotu se pořádně naostro rozjel Líbímseti All Inclusive Club v Liberci, kde je všechno, co teče, zadarmo, ale navíc dostaly party Líbímseti Life po celé republice sladkou čokoládovou příchuť.

 
Liberec to má grátis!

Sobotní otvíračka libereckého Líbímseti klubu dopadla ohromně! Pilo se a tančilo do pěti do rána a první nájezd pařanů si vyzkoušel, jaké to je pít co se jim zlíbí a nepotřebovat k tomu nabitou prkenici. Za pití se prostě neplatí ani koruna!

 

Hitem horního baru byla vodka s borůvkovým džusem! Na spodních barech jste si zase vychutnávali ve velkém Kamikaze.

 

V Liberci to bude pořádně žít samozřejmě i tento pátek, kdy mj. pokračuje válka pařanů a pařanek v souboji Holky vs. Kluci. Bude to rozhodující bitva, v níž se rozhodne nejen o lépe se bavícím pohlaví, ale dokonce i o tom, kdo to bude mít příště i se vstupem úplně zadarmo!

 

Připraven samozřejmě bude i VIP bar, kde se můžete pokochat topless tanečnicemi. A ty stály za to rozhodně i tuhle sobotu, sliny z  úst přítomných pánů tekly podobným proudem jako všemožné nápoje do sklenic.

 
Web Líbímseti All Inclusive clubu najdete zde!
 

Neodoláte! 3Bit Intenssimo bere Česko útokem

Opět sobota. Tentokrát Imperium Louny a první párty s 3Bitkou. Ta čokoládová paráda Vás popadne už jenom, když sledujete fotky z téhle párty. Ochutnat novou 3Bitku Intenssimo a navíc si zasoutěžit o super ceny, jako je například nafocení booku od profi fotografa, můžete teď každý víkend na akcích Líbímseti Life.

 

Omrkněte, kdy 3Bitka bude i u vás a zkusit vyfotit tu nejneodolatelnější trojku! V Imperiu si čokoládovou párty užili opravdu na maximum! Mrknout se můžete do fotoreportů a hlasovat pro tu nejneodolatelnější trojku z Loun můžete také na 3Bitáckém webu.

 
Kdy a kde na Párty s 3Bitkou:

11.4.2008 ČESKÉ BUDĚJOVICE Party House; přihlásit na akci se můžete zde

12.4.2008 ÚSTÍ NAD LABEM Emco; přihlásit na akci se můžete zde!
18.4.2008 KARLOVY VARY Racek; přihlásit na akci se můžete zde!
19.4.2008 BRNO Remix; přihlásit na akci se můžete zde!
25.4.2008 KARVINÁ Insomnia; přihlásit na akci se můžete zde!
26.4.2008 TUCHOMĚŘICE Disco Rai; přihlásit na akci se můžete zde!

Koukněte ještě na fotky:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 28